Ni slik
Healttech elektronika

Opis


Smo uradni zastopnik podjetja Healtech v Sloveniji.
Znamka se lahko pohvali z vrhunsko kakovostjo izdelave aftermarket elektronik, ki omogočajo maksimalen izkoristek motocikla. V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj novosti, ki vam jih prvič predstavljamo na našem tržišču:

 


PRIKAZOVALNIK PRESTAV

Nova serija prikazovalnikov, ki so manjši, natančnejši in imajo že pripravljene konektorje za priklop posameznih znamk in modelov motociklov. Poleg prikaza prestav imajo funkcijo nastavitve opozorilne lučke za obrate in maksimalne hitrosti


SPEEDO HEALER

Odlična rešitev za motocikle, katerim serijski števci hitrosti ne kažejo pravilno ali pa imajo zamenjane zobnike,večje pnevmatike ali spremenjene prenose.
Na motocikel se vgradi omenjena elektronika in nastavi števec glede na izvedeno spremembo in ponovno je prikazana dejanska hitrost. Poleg tega pa ima funkcijo, da s preprostim pritiskom gumba na serijskem števcu prikaže zadnjo maksimalno doseženo hitrost.


X-TREE

Elektronika za izboljšanje odzivnosti motociklov znamke SUZUKI in KAWASAKI, kateri imajo serijsko nameščen prikazovalnik prestav. Izboljša prenose med prestavami in premosti serijsko nastavljeno omejitev hitrosti. Elektronika tako doda do 15ks moči.
Za modele, ki nimajo serijskega prikazovalnika prestav, pa je na voljo prikazovalnik (Glpro/ATRE), ki poleg prikaza prestave omogoča vse zgoraj naštete izboljšave.


FI TUNER PRO

Elektronika za povečanje moči motociklov znamke SUZUKI.
Omogoča komunikacijo med ECU/ECM (računalnikom motorja) in s tem uravnava ravno pravšnji vbrizg goriva, ki ga v tistem trenutku motocikel potrebuje za maksimalen izkoristek. Motocikel postane zmogljiv v vseh obsegih obratov in omogoča vožnjo z višjo prestavo pri nižjih obratih, brez dodatnih tresljajev in cukanja. Tako sta moč in navor občutna višja.

 

BRAKE LIGHT PRO

BLP modul omogoča 10+1 nastavitev različnih načinov utripanja serijske zavorne luči z možnostjo poljubnih zakasnitev. Namesti se ga lahko na vse znamke motociklov, ATV-jev in avtomobilov ki uporabljajo 12V napetost ne glede na vrsto (žarnice,halogenske,LED) luči.
Nastavitve različnih načinov utripanja se regulira z touch senzorjem.
Z BLP modulom vam ne bo potrebno več skrbeti, da vas bo za vami vozeče vozilo spregledalo, ko boste zavirali.


MULTI METER 5

MM5 Multimeter indikator, deluje na vseh znamkah motornih koles, ATV vozilih, avtomobilih, čolnih, traktorjih, kosilnicah in ostalih vozilih, katera imajo 12V baterijski sistem, ne glede na tip motorja.
MM5 vam omogoča 5 različnih prikazov podatkov o stanju motorja:

 

  • Temperatura zraka z možnostjo RESET funkcije (min / max) odčitavanja . Prikaz v Celzijih ali Fahrenheit.
  • Napetost akumulatorja z možnostjo RESET funkcije (min / max) odčitavanja.
  • Opcija nastavitve opozorila previsoke napetosti ter izklopa osvetlitve ozadja indikatorja.
  • Prikaz trajanja aktivnega agregata, ob posameznem vžigu. Tako vedno veste, kdaj je čas za počitek na dolgih vožnjah.
  • Števec delovnih ur  šteje skupne ure delovanja motorja. (z možnostjo RESET funkcije v meniju nastavitve)
  • Štoparica + Laptimer funkcija prikazuje tekoče, zadnje in najboljše čase krogov. Velik znak »puščica« pa označuje, ali je nov krog boljši od prejšnjega ali ne.

 
Indikator je kompaktne zasnove, vodotesen ter majhnih dimenzij (41mm x 41mm x 12 mm ).
Zaslon je osvetljen ter dobro viden s vseh vremenskih pogojih.
Odčitavanje posamezne funkcije se preklaplja z enim samim gumbom.

 

SHIFT LIGHT PRO

Najmanjši indikator za opozarjanje na obrate na svetu od sedaj tudi polnonastavljiv preko aplikacije na vašem Android telefonu.

Deluje na vseh znamkah motornih koles,štirikolesnikih,avtomobilih in ostalih vozilih.

Indikator je modernega dizajna in je vodotesen dimenzij 30x20x13mm

 

 

HealTech Electronics

HealTech Katalog 

 

 

PRESTAVNI MODUL(QUICKSHIFTER)-Novo

Quickshifter nove generacije.Enostavna namestitev ter prilagoditev na vaš motocikel.

Edini Quickshifter na trgu ki je opremljen z Bluetooth vmesnikom in je polno nastavljiv preko aplikacije-Android/Windows.

Senzor je univerzalni in deluje na vseh motociklih.

 

 

Galerija