Ni slik
NIKEN DEMO TOUR

 

 


Občutite revolucijo na NIKEN demo turneji

Po več letih načrtovanja, raziskav in visokotehnološkega razvoja je nastopil čas, da NIKEN uzre luč sveta. Prva priložnost, ko boste lahko preizkusili ta najnovejši tehnološki preboj podjetja Yamaha, se vam ponuja z NIKEN demo turnejo.

V letu 2013 je Yamaha na motorističnem sejmu v Tokiu predstavila svojo tehnologijo več nagibnih koles (LMW) in s tem pritegnila pozornost svetovne javnosti. Zdaj je čas, da NIKEN občutite v svojih rokah! NIKEN demo turnejo bo gostilo šestnajst držav po vsej Evropi in ob tej priložnosti bomo poiskali najbolj vijugaste ceste in ostre ovinke ter vam pokazali, kaj vse ta tehnologija LMW omogoča. Rezervirajte svoje mesto in se pripravite na revolucionarno vožnjo!
NIKEN demo turneja se bo odvijala v Sloveniji od 1.9 do 2.9.2018, in vam jasno prikazala, s kakšno lahkoto to motorno kolo obvladuje najbolj vijugaste ceste in ostre ovinke. Zahvaljujoč Yamahini vrhunski tehnologiji več nagibnih koles je to motor, ki vam zagotavlja nepozabno doživetje vožnje. Rezervirajte svoje mesto na turneji še danes in se pripravite na revolucionarno vožnjo!‼️
➡️ Rezervacija: http://bit.ly/NikenTour_SI