2016_yam_aer50_eu_mwm3_act_002_sqthb100.jpeg
Aerox R

Opis

Aerox R 2013 - Pripravite se na spremembo

Z najnovejšim skuterjem Aerox R boste okusili svobodo. Zapeljite se, kamor želite - Počnite, kar hočete - Preživite čas z izbranimi prijatelji.

Življenje bo z Yamahinim najnovejšim skuterjem Aerox R postalo pravi užitek. Skuter s 50ccm agregatom v stilu razreda Supersport je najprivlačnejši 2-taktni športni skuter, ki so ga kdajkoli izdelali pri Yamahi. Nova zasnova dirkalnega ogrodja R-serije reže skozi zrak kot oster nož.

Model Aerox R je opremljen z izjemno odzivnim, tekočinsko hlajenim, 2-taktnim, 49ccm agregatom, ki omogoča takojšen pospešek. Nova športna šasija in disk zavore premera 190mm na sprednjem in zadnjem kolesu zagotavljajo natančno vodljivost in izjemno ustavljanje. Med vožnjo tega privlačnega skuterja se vam bo odprl nov svet.

Obiščite nove kraje, spoznajte nove ljudi in doživite pravo svobodo.

 

Sedaj vam predstavljamo nov model

Nova generacija skuterjev Aerox R z odlično vodljivo športno šasijo, radikalno stilsko zasnovo R-serije in izjemno odzivnim, tekočinsko hlajenim, 2-taktnim, 49ccm agregatom je pripravljena, da zavlada ulica. Ta model prekaša vse ostale.

 

Vpadljiv stil razreda Supersport

Oglejte si profil skuterja Aerox R nove generacije in takoj vam bo jasno, da ima ta športni skuter veliko skupnega z zasnovo R-serije razreda Supersport. Aerox R z vrhunsko športno zasnovo v serijski opremi vključuje vse od lahkega okvirja, dvignjenega zadnjega dela do trikotne zadnje luči.

 

Poskočen in zmogljiv 2-taktni skuter z načinom "obrni in odpelji"

Najnovejši model Aerox R je izjemnega videza, nudi odličen občutek in omogoča vožnjo, kot jo lahko le 2-taktni skuter. Najstniki po vsem svetu bodo navdušeni nad silovito močjo tekočinsko hlajenega, 2-taktnega, 49ccm agregata najnovejše generacije. Prav nič se ne more kosati z njim. Ravno zato je Aerox R nove generacije prav poseben skuter.

 

Splošne visoke specifikacije

Skuter v stilu razreda Supersport nima leprivlačnega videza, ampak vključuje tudi visokotehnološko opremo, kot sta na novo zasnovana LCD instrumentalna plošča in dinamične prednje luči. Skuter je izdelalo podjetje Yamaha, zato ste lahko prepričani, da se zaradi kakovosti in zanesljivosti uvršča na sam vrh najboljših športnih skuterjev.

 

Odlično vodljiva športna šasija

Za upravljanje izjemno odzivnega 2-taktnega agregata smo skuter Aerox R nove generacije opremili s kompaktnim cevastim športnim okvirjem. Aerox R ima lahko šasijo s hidravličnimi teleskopskimi prednjimi vilicami in robustnim zadnjim vzmetenjem, kar omogoča okretno vožnjo po mestu kakor tudi lahkotno prebijanje skozi prometni vrvež.

 

Lahka platišča z disk zavorami premera 190 mm

Najnovejši model Aerox R je opremljen s 13-palčnimi lahkimi aluminijastimi platišči, ki pripomorejo k manjši teži. Široka zadnja pnevmatika dimenzij 140/60-13 in prednja pnevmatika dimenzij 130/60-13 zagotavljata odličen oprijem in bolj športni videz. Prednje disk zavore velikega premera 190 mm vozniku skuterja Aerox R omogočajo zanesljivo ustavljanje in nadzor.

 

Praktičnost za vsak dan

Torej, to je eden izmed najprivlačnejših modelov na cesti v tem trenutku. To pa še ne pomeni, da se morate odreči vsakodnevni praktičnosti. Pod sedežem je predal za čelado, prostorna plošča za noge in velik dvojni sedež pa omogočata športno držo ali sproščeno vožnjo. S 7-litrskim rezervoarjem za gorivo se lahko odpravite na dolgo pot brez zadržkov.

 

 

  • Športni skuter z izjemnimi specifikacijami
  • Tekočinsko hlajen, 49ccm, 2-taktni agregat
  • Lahko ogrodje razreda Supersport
  • Športna šasija za natančno vodljivost
  • Lahka platišča z disk zavorami premera 190 mm
  • Predal pod sedežem za shranjevanje čelade ali opreme
  • Nov dvojni sedež z nastavitvijo položaja za športno vožnjo
  • Zmogljivi instrumenti LCD
  • 3 LETA GARANCIJE

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina49.3 ccm
Hlajenje motorjatekočinsko hlajenje
Tip motorja2-taktni
Vrtina x Gib40.0 x 39.2 mm
Kompresijsko razmerje12 ± 0.5 : 1
Največja moč2.43 kW @ 6.750 obr/min
Največji navor3.53 Nm @ 6.500 okr/min
MazanjeMoker karter
Uplinjene/Dovod gorivaGurtner
VžigCDI
Sistem vžigaElektro in nožni zaganjač
MenjalnikAvtomatik / jermen
Rezervoar za gorivo7.0 L

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeTeleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNihajna roka
Prednje zavoreDisk, Ø 190 mm
Zadnje zavoreDisk, Ø 190 mm
Prednja guma130/60-13
Zadnja guma140/60-13
Hod spredaj80 mm
Hod zadaj63 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina1870 mm
Skupna širina700 mm
Skupna višina1155 mm
Višina sedeža815 mm
Medosje1275 mm
Najmanjša oddaljenost od tal130 mm
Mokra teža97 kg