yamaha_261180_2013_yam_fxshocr_eu_dpbm11_act_004_sqthb100.jpeg
FX SHO Cruiser

Opis

FX SHO Cruiser

Vaša vstopnica za križarjenje z izjemnimi zmogljivostmi

Ker je primeren tako za poskakovanje na valovih in ostro zavijanje kot elegantno križarjenje skozi mirne in čudovite naravne kotičke, je ta vodilni WaveRunner zagotovo vrhunsko vodno plovilo s tremi komfortnimi sedeži. Vsestranska zmogljivost vodilnega vodnega skuterja WaveRunner je presenetljiva. Je izjemno udoben in hiter skuter, primeren za dolga potovanja, poln inovacij in praktičnih funkcij, kot na primer udoben Cruiser sedež za 3 osebe, ki je prvi na tem področju. Dodajte plin, da prebudite njegov športni duh, zarežete v valove in občutite adrenalin.

Motor s turbo-polnilnikom in trup iz lahkega materiala NanoXcel poskrbita za neverjetne zmogljivosti in varčno porabo goriva. Stabilna in okretna vodljivost pa omogoča, da samozavestno raziščete nova obzorja. Elektronski nadzor plina s tempomatom (Cruiser-Assist), funkcija "No Wake" (upravljanje pri nizki hitrosti), "Reverse Traction Control " (nadzor vrtljajev v vzvratni prestavi), ročica za prosti tek, krmilni sistem z nastavitvijo nagiba motorja. itd..

 

Visoko zmogljiv 1812 ccm agregat s turbo-polnilnikom

Prenos moči, ki jo zagotavlja velika prostornina zmogljivega 1812 ccm agregata s turbo-polnilnikom, je izvrsten, visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem s tremi lopaticami pa pomaga to neverjetno moč spremeniti v izjemen pospešek. Elektronsko vbrizgavanje goriva "EFI" omogoča gladko moč in učinkovito delovanje z varčno porabo celo pri uporabi navadnega neosvinčenega goriva. Kljub svojem izjemno zmogljivemu agregatu, pa je poznan tudi po izjemno nizkih stroških vzdrževanja.

 

Lahek trup in paluba iz materiala NanoXcel®

Dolg, eleganten trup in paluba sta izdelana iz Yamahinega edinstvenega materiala NanoXcel, ki je približno 25% lažji od običajnih materialih ( ki jih uporabljajo drugi vodni skuterji), kar vodnem skuterju FX SHO Cruiser omogoča okretno vodljivost ter optimalni izkoristek goriva. Najsodobnejša zasnova trupa ponuja več prostora in stabilnost, dodatni prostor za shranjevanje in več udobja med vožnjo.

 

Elektronski nadzor plina

Yamahin dovršen sistem elektronskega nadzora plina vas bo navdušil s "pametnimi" funkcijami. Za nastavitev in vzdrževanje določenih hitrosti uporabite tempomat (Cruise-Assist), funkcijo "No Wake" za enostavno upravljanje pri nizki hitrosti, za gladko manevriranje pa funkcijo "Reverse Traction Control", ki preprečuje previsoke vrtljaje med vzvratno vožnjo.

 

Nove praktične in hkrati razkošne funkcije

Vodni skuter FX SHO Cruiser postavlja izjemno visoke standarde za vašo zabavo, saj ima edinstven krmilni sistem z nastavitvijo nagiba pogona in sedež za 3 osebe ter veliko krmno ploščad, nizko stopnico in dva ročaja za vkrcavanje. Prostori za shranjevanje, ki so premišljeno postavljeni okoli plovila, nudijo 40% več kapacitete za shranjevanje od predhodnih modelov FX.

 

Q.S.T.S. sistem za hitro nastavitev položaja trima

Edinstven Yamahin sistem QSTS poskrbi za izjemno prednost pred drugimi vodnimi plovili. Udobna vrtljiva ročica nudi odlično kontrolo 24-stopinjskega celotnega trim obsega, ki je s klikanjem nastavljiv v petih položajih. Predstavljajte si: ročico zavrtite naprej, da zaslišite "klik", naredite oster zavoj, nato jo zavrtite nazaj in se z vso hitrostjo odpeljete.

 

Daljinsko zaklepanje in omejitev hitrosti

Ta inovativen sistem je prvič predstavljen ravno s strani Yamahe. S pritiskom na daljinski upravljalnik se aktivira posebna funkcija "L" mode (Low RPM) način delovanja (nizki vrtljaji) , ki omejuje hitrost plovila - idealno za nadzor plovbe po marini. Za vašo varnost in brezskrbnost pa s preprostim pritiskom na drug gumb daljinskega upravljalnika onemogočite vžig, nepooblaščeno uporabo ali krajo vašega plovila.

 

Pregledna in stilska instrumentalna plošča

Poleg stilskega in preglednega analognega merilnika hitrosti / obratomera ima vodilni vodni skuter tudi digitalni več-funkcijski zaslon s sredinsko nameščenimi gumbi za hiter dostop do podatkov o hitrosti, dolžini vožnje, nivoju goriva, urah delovanja in napetost akumulatorja. Pomembna pa so tudi samodejna opozorila za nizek nivo goriva, nizek pritisk olja ter pregrevanje.

 

 

 • Visoko zmogljiv 1812ccm agregat s turbopolnilnikom in sistemom EFI
 • Dolg trup in paluba iz lahkega materiala NanoXcel
 • Yamahin sistem za hitro nastavitev položaja trima (QSTS)
 • Razkožen in izjemno udoben Cruiser dvojni sedež za 3 osebe
 • Prvi daljinski varnostni sistem na tem področju s funkcijo "Low-RPM Mode"
 • Edinstven 4-stopenjski krmilni sistem z nastavitvijo nagiba pogona
 • Ročica za prosti tek in vzvratno vožnjo
 • Nizka stopnica na krmi in dva ročaja za vkrcavanje
 • Enostavna in pregledna več-funkcijska instrumentalna plošča
 • 40% več prostora za shranjevanje od ostalih modelov
 • Zmogljiva visoko pretočna pogonska turbina z impelerjem s 3 lopaticami
 • Priročne in stilske izvlečne bitve
 • Izredno nizki stroški vzdrževanja

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4-stroke - 4-cylinder - DOHC 4-valve
Vrtina & gib86mm x 78mm
Prostornina1812 cc
Teža381 kg
UplinjenjeElektronski vbrizg goriva
Rezervoar za gorivo70 litrov
Rezervoar za olje4,3 litra
VžigTCI
MazanjeOljna črpalka
Dolžina3.37 m
Širina1.23 m
Višina1.24 m
Nosilnost1 - 3 osebe (240kg)
Prostor za prtljago100.0 litrov
Kompresijsko razmerje8.6 : 1
IzpuhStandardni