2018_YAM_MT09TRGT_EU_SMX_ACT_001-55568_sqthb100.jpeg
Tracer 900 GT

Opis

 

Vklopite svoja čustva

Tracer 900, najbolje prodajano motorno kolo, smo povsem spremenili in mu prenovili oklep ter izboljšali ergonomijo, s čimer je postalo še bolj privlačno in zmogljivo športno-potovalno motorno kolo. S tem smo ustvarili nadstandardno različico tega izjemno vsestranskega motornega kolesa, ki je namenjeno voznikom z željo po najboljši serijski opremi. Model Tracer 900GT je opremljen s trdo torbo, popolnoma nastavljivim vzmetenjem in ogrevanimi ročkami ter čaka, da vas popelje kamor koli. Vodilna oprema v njegovem razredu vključuje TFT-instrumente z barvnim zaslonom, ki izhajajo iz tistih, s katerimi se ponaša YZF-R1, naš motor razreda Supersport. Za prestavljanje v višje prestave brez sklopke je model GT opremljen s hitrim menjalnikom. Njegov tempomat pa naredi tudi najdaljšo vožnjo zabavno.

 

Vrhunsko doživetje vožnje po cestah življenja

Tracer 900 je eden naših najuspešnejših športno-potovalnih motornih koles, ker ste vozniki navdušeni nad njegovo sposobnostjo, da lahko z njim naredite skoraj vse, kar si zaželite. Novi Tracer 900GT se ponaša s popolnoma prilagodljivim vzmetenjem in enostavno ergonomijo, hitrim menjalnikom ter tempomatom in je pripravljen, da vas popelje po cestah življenja. Zaradi njegovega agregata z visokim navorom in lahke šasije je prav vsaka vožnja posebno doživetje. S svojim prenovljenim videzom in visokokakovostno obdelavo ter paleto posebnih barv se to vrhunsko športnopotovalno motorno kolo ponaša s celovito opremo. To pa pomeni, da boste v trenutku pripravljeni na vožnjo.

 

Originalni trdi stranski kovčki so nameščeni serijsko

Tracer 900GT je model športno-potovalnega motornega kolesa z vrhunsko opremo, ki je serijsko opremljen z 22-litrskima barvno usklajenima originalnima trdima kovčkoma. Tako je Tracer 900GT v trenutku pripravljen, da se lahko kadar koli odločite in se zapeljete na vožnjo.


Kompakten in lahek 847 cm3 agregat s 3 valji

Osrednji del motorja Tracer 900GT predstavlja 3-valjni agregat z 847 cm3, ki proizvaja velik linearni navor in veliko moč pri visokih vrtljajih. Ta kompakten in lahek agregat, ki je opremljen s kovanimi bati in odmičnimi valji, bo vaši vožnji na dveh kolesih takoj povrnil strast in čustva.


Izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja

Oklep popolnoma opremljenega športno-potovalnega motornega kolesa Tracer 900GT je povsem prenovljen in poskrbi za prestižnejši videz. Najnovejši model GT ima bolj izpopolnjeno visokokakovostno zasnovo pokrova z novo odprtino za vsesavanje zraka na sprednjem oklepu, ki pripomore k boljšemu videzu in občutku.


Izboljšana ergonomija in zaščita pred vetrom

Različica GT Yamahinega vodilnega športno-potovalnega motornega kolesa se ponaša s paleto izboljšav, ki so namenjene zagotavljanju večjega udobja med dolgimi vožnjami. Ožje krmilo in večji vizir omogočata boljšo zaščito pred vetrom, nova sedeža, izboljšana zasnova sopotnikovih stopalk in držala za roke pa poskrbijo, da bodo dolge vožnje nudile še večji užitek.


Napredna elektronika s serijsko vključenim sistemom za hitro prestavljanje (QSS)

Ta model GT z vrhunsko opremo vključuje sistem za hitro prestavljanje (QSS) za gladko prestavljanje v višjo prestavo, za učinkovito delovanje v različnih pogojih pa lahko izberete katerega koli izmed treh načinov delovanja D-MODE. 3 stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) omogoča samozavestnejšo vožnjo na spolzkih cestiščih, sistem ABS pa preprečuje nenamerno blokiranje kolesa med zaviranjem.


Popolnoma nastavljivo vzmetenje

Vilice z vrhunsko opremo imajo zlat zaključni sloj, ki poudarja vrhunsko opremo modela GT, ter ločene funkcije blaženja s kompresijskim blaženjem v desnem in povratnim blaženjem v levem kraku vilic. Daljinski mehanizem poskrbi za enostavno in priročno nastavitev zadnjega blažilnika.

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

Agregat Tracer 900GT

Tip agregata 3- valjni, 4-taktni, Tekočinsko hlajen, DOHC, 4-ventilski
Prostornina 847 cm³
Vrtina x gib 78,0 mm x 59,1 mm
Kompresijsko razmerje 11,5 : 1
Maksimalna moč 84,6 kW (115PS) @ 10.000 obr/min
Različica z omejeno močjo N/A
Maksimalen navor 87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8.500 obr/min
Sistem podmazovanja Moker karter
Tip sklopke Mokra, več-ploščna
Sistem vžiga TCI
Zagon Električni
Prenos Konstantni, 6-prestav
Končni prenos Veriga
Poraba goriva 5,5 l/100km
CO2 emisije 127 g/km


Šasija Tracer 900GT

Okvir Diamant
Hod prednjega vzmetenja 137 mm
Kot vilice 24º
Predtek 100 mm
Sistem prednjega vzmetenja Teleskopske vilice
Sistem zadnjega vzmetenja Nihajna roka, (Vzmetenje veznega tipa)
Hod zadnjega vzmetenja 142 mm
Prednja zavora Hidravlični dvojni disk, Ø 298 mm
Zadnja zavora Hidravlični enojni disk, Ø 245 mm
Prednja pnevmatika 120/70ZR17M/C (58W)
Zadnja pnevmatika 180/55ZR17M/C (73W)


Dimenzije Tracer 900GT

Skupna dolžina 2.160 mm
Skupna širina 850 mm
Skupna višina 1.375 mm max 1,430 mm
Višina sedeža 850 mm max 865 mm
Medosna razdalja 1.500 mm
Najmanjša oddaljenost od tal 135 mm
Teža (z vsemi polnimi rezervoarji)
215 kg (side cases + brackets: +12kg)
Prostornina rezervoarja za gorivo 18 L
Prostornina rezervoarja za olje 3,4 L