2018_YAM_XMAX400_EU_MDPBM3_ACT_008-52767_sqthb100.jpeg
X-MAX 400

Opis

Užitek v mestni vožnji

X-MAX nove generacije. Z dinamičnim novim oklepom, lahkim okvirjem ter prepoznavnim Yamaha X-MAX DNK je ta novi vsestranski skuter visokih performans narejen, da vas preseneti in vzbudi vaša čutila. Zmogljiv 400ccm agregat in lahek okvir prinaša športne performanse z agilnim upravljanjem ter možnostjo hitrega prehitevanja. Od hitre mestne vožnje pa vse do potovanj čez vikend, ta športni skuter z ostrimi linijami zmore več. Velik prostor pod sedežem, v katerega lahko pospravite dve integralni čeladi, naredi ta skuter še bolj praktičen. Z dvojnimi plavajočimi disk zavorami, Led osvetlitvijo spredaj in zadaj, kakor tudi napredna instrumentalna plošča, sicer pa je narejen, da vas impresionira.

Yamaha inovativni "MAX" modeli prinašajo ugodnejše življenje v mestu. Sedaj smo naredili dinamičen novi X-Max 400. Ta prestižen maksi skuter prinaša performanse, kvaliteto in dizajn na ulico. Zmogljiv 400ccm agregat ponuja veliko moči pri prehitevanju kakor tudi na odprtih cestah. S kompaktnim okvirjem in majhno težo je X-MAX 400 izjemno enostaven in okreten v mestu. Pod sedežem je dovolj prostora za shranjevanje dveh čelad ali ostale opreme. Z uglajenimi oklepi kakor tudi LED prednjimi in zadnjimi svetili je novi in vsestranski X-Max400 skuter visokih performans.


Popolnoma nov dinamičen stil

X-Max 400 je narejen, da bi impresioniral iz vsakeka kota pogledov. Športen in sofisticiran nov oklep je razvit iz DNK dizajna od naših modelov X-MAX250 in T-MAX530. Pri visokih hitrostih prednji oklep in vetrobransko steklo ščiti voznika in sopotnika pred vremenskimi vplivi med tem ko udobna podnica za stopala in stopničast sedež prinaša izjemno visok nivo udobja.


250 ccm okretnost, 400 ccm moč

Dobro poglejte novi X-Max 400 in zagotovo boste spoznali zakaj je ta premium skuter namenjen voznikom kateri pričakujejo največ. Nizka teža in kompaktne dimenzije naredijo ta dinamičen model izjemno okreten v mestnih ulicah. Kompakten okvir pa prinaša izjemno stabilnost na odprtih cestah.


Popolno ravnotežje

Današnji vozniki potrebujejo skuter katerega lahko koristijo sedem dni v tednu v vseh situacijah. X-MAX 400 je pripravljen, da ponudi ravno to. Kombinacija zmogljivega pogonskega agregata v lahkem okvirju skupaj z visokimi nivojem udobja in veliko prostora pod sedežem za dve integralni čeladi, ponuja popolno kombinacijo
performans, ekonomičnosti, stila in funkcionalnosti.


Zmogljiv in ekonomičen 400ccm agregat

Zanesljiva moč tega dinamičnega in vsestranskega skuterja prihaja iz 4-taktnega, 1-valjnega agregata s tekočinskim hlajenjem ter DOHC sistemom s 4-imi ventili za gladko delovanje, ponuja več kot 54% več moči kot X-Max 250. Ta agregat prinaša izvrstno pospeševanje ter gladko delovanje pri vseh vrtljajih.


Najkompaktnejši skuter v svojem razredu

Naj bo vožnja po mestu ali pa hitrih cestah, dodatni tovor je nepotreben. Dizajnirali smo okvir X-MAX 400, da bo najlažji in najkompaktnejši v svojem razredu. Rezultat je agilen in ekonomičen maksi skuter kateri ponuja izjemno zabavo v vožnji.


Premium kvaliteta in visoka zmogljivost

Ta dinamičen skuter ne samo da prinaša najboljše performanse v svojem razredu, to je eden od najekskluzivnejših dostopnih skuterjev s premium kvaliteto. Stopničast dvojni sedež prinaša komfort v vsaki poziciji sedenja. Karakteristike kot instrumenti v avtomobilskem slogu ter LED svetila spredaj in zadaj naznanjajo kvaliteto tega skuterja.

 

Podrobnosti

 

 • Dinamičen in vsestranski skuter
 • Športni, sofisticirani in aerodinamični oklepi
 • Zmogljiv in novi 400ccm agregat
 • Visoka potovalna hitrost
 • Idealna mešanica stila, performans in funkcionalnosti
 • Najlažji in najkompaktnejši skuter v svojem razredu
 • Enostavno in lahko upravljanje
 • Zanesljiva stabilnost pri visokih hitrostih
 • Prostor pod sedežem za dve čeladi
 • Dvojni plavajoči prednji diski za zanesljivo ustavljanje
 • LED pozicijska svetila in LED zadnja luč

 

Pošljite povpraševanje

 

Agregat XMAX400

Tip agregata Eno valjni, Tekočinsko hlajen, 4-taktni, DOHC
Prostornina 394,9ccm
Vrtina x gib 83,0 mm x 73,0 mm
Kompresijsko razmerje 10.6 ± 0.4 : 1
Maksimalna moč 23,18 kW @ 7.500 obr/min
Največji navor 33,88 Nm @ 6.000 obr/min
Sistem podmazovanja Mokro korito
sokrba z gorivom Vbrizg goriva
Sistem vžiga ECU
Zagon Električni
Prenos jermenski avtomatski


Šasija XMAX400

Sistem prednjega vzmetenja Teleskopske vilice
Prednji hod vzmetenja 110 mm
Sistem zadnjega vzmetenja Nihajna enota
Zadnji hod vzmetenja 110 mm
Prednja zavora Hidravlični dvojni disk, Ø 267 mm
Zadnja zavora Hidravlični enojni disk, Ø 267 mm
Prednja pnevmatika 120/70-15
Zadnja pnevmatika 150/70-13


Dimenzije XMAX400

Skupna dolžina 2.190 mm
Skupna širina 780 mm
Skupna višina 1.385 mm
Višina sedeža 785 mm
Medosovinski razmak 1.565 mm
Najmanjša oddaljenost od tal 105 mm
Skupna teža (s polnimi
rezervoarji)
211 kg / ABS 215 kg
Prostornina rezervoarja za gorivo 14,0 L