yamaha_173082_2012_yam_sj700_eu_yb_act_005_sqthb100.jpeg
SuperJet

Opis

SuperJet

Pripravljen za tekmovanje.

Izjemno lahek vodni skuter SuperJet poskrbi za zmogljivo kombinacijo izjemnih pospeškov, neprekosljive vodljivosti in čisto vznemirjanje. Voznik in plovilo delujeta v popolnem sožitju - drug z drugim in tudi z vodo. To je recept za zmage na tekmovanjih in neizmerne količine užitka. To je SuperJet 700.

Osupljiva moč in pospeški tekmovalnega 2-taktnega agregata se zlivajo z elegantnim in izjemno lahkim trupom vodnega skuterja. Izvrstna okretnost in nadzor sta blagovni znamki vodnega skuterja SuperJet, s katerim boste "previjugali" mimo svojih sotekmovalcev, saj se lahko z nogami globoko nagnete na notranjo stran in nato ostro zavijete. Edinstvena in ergonomska oblika vodnega skuterja, dvižno vodilo krmila z vzmetjo in samo krmilo, omogočajo vozniku udobno, naprej nagnjeno držo, ki ni primerna le za tekmovalce temveč tudi za ognjevito športno vožnjo.

Vodni skuter SuperJet 700 je pripravljen in vas čaka.

 

Visoko zmogljiv 2-taktni agregat

Vodni skuter SuperJet 700 poganja Yamahin visoko zmogljiv 2-valjni agregat s prostornino 701 ccm. Dva 38mm uplinjača Mikuni zagotavljata dovod goriva v ta agregat svetovnega razreda, kar omogoča odličen odziv plina v celotnem razponu vrtljajev. Yamahin sistem izgorevanja s krožnim polnjenjem prispeva k enakomerni porazdelitvi mešanice goriva/zraka, za boljše izgorevanje, zmogljivosti in varčno porabo goriva.

 

Lahek trup s širokim prednjim delom

Vodni skuter SuperJet odlikuje lahek trup z vlitimi stabilizatorji, kar zagotavlja odlično uravnoteženost za ostro zavijanje in hitrost pri vožnji naravnost. Ti stabilizatorji so nameščeni na prednjem delu plovila, s čimer se poveča obseg stičnih površin trupa z vodo. To omogoča lažje zavijanje skuterja SuperJet, hkrati pa je zaradi tudi precej stabilnejši.

 

Optimalna sesalna črpalka in stojna plošča

Stojna plošča je pomaknjena priti krmi, kar učinkovito podaljša vodno linijo, hkrati pa zagotavlja večjo dinamično stabilnost in zmogljivosti pri vožnji naravnost v okviru zmožnosti trupa. Črpalka je prav tako pomaknjena proti krmi, za zagotavljanje stabilnega delovanja celo v razburkani vodi.

 

Visoko pretočna pogonska turbina in nastavljiv usmerjevalec curka vode

Sistem za 144mm visoko pretočno pogonsko turbino vodnega skuterja SuperJet je ustvarjen za maksimalni pretok vode, kar omogoča visoke zmogljivosti. Zasnova turbine vodnega skuterja SuperJet omogoča odlično odzivnost in gladko pospeševanje.

 

Impeler iz nerjavečega jekla, zasnovan na podlagi tekmovalnih izkušenj

Impeler iz nerjavečega jekla je proizvod, ki je nastal na osnovi odziva tekmovalcev. S tehnologijo, ki analizira obnašanje tekočin, smo izdelali njegovo izjemno učinkovito, visoko zmogljivo konstrukcijo, za vrhunsko pospeševanje in hitrost.

 

Dvižno vodilo krmila z vzmetjo

Dvižno vodilo krmila z vzmetjo ter samo krmilo sta posebej zasnovana zagotavljanje voznega položaja, ki vam omogoča, da vodni skuter SuperJet izkoristite v celoti - to je vodni skuter, ustvarjen za zmage. Rezultat je naprej nagnjena drža voznika, ki je najprimernejša za tekmovanja.

 

 

 • Visoko zmogljiv 2-valjni, 2-taktni agregat
 • Lahek trup s širokim prednjim delom
 • Visoko pretočna 144 mm pogonska turbina
 • Nastavljiv usmerjevalec curka vode
 • Impeler iz nerjavečega jekla, zasnovan na podlagi tekmovalnih izkušenj
 • Novo, krajše dvižno krmilo z vzmetjo
 • Optimalna sesalna črpalka in stojna plošča
 • Elektronsko nadziran čas vžiga
 • Avtomatska potopna črpalka
 • Yamahin sistem izgorevanja s krožnim polnjenjem
 • Sistem protikorozijske zaščite
 • Podložena talna podlaga, odporna na drsenje
 • Prava izbira za prvake in profesionalne voznike

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja2-takten - 2-cilindra
Vrtina & gib81mm x 68mm
Prostornina701 cc
Teža139 kg
Uplinjenje2 x Mikuni carburettors
Rezervoar za gorivo18 litrov
VžigTCI
MazanjePredhodno mešanje goriva z oljem
Dolžina2.24 m
Širina0.68 m
Višina0.66 m
Nosilnost1 oseba
Kompresijsko razmerje7.2 : 1
IzpuhStandardni