yamaha_261546_2013_yam_vxr_eu_dpbmtwr_act_001_sqthb100.jpeg
VXR

Opis

VXR

 

Izkusite občutek svobode.

Predstavljamo vam razkošen vodni skuter VXR. Visoko zmogljiv agregat s prostornino 1.812 ccm, združen s trupom iz lahkega materiala NanoXcel, zagotavlja razburljiv pospešek in okretnost, ki bo osvobodil vašega duha. Sedite na vodni skuter VXR, odkrijte prave športne zmogljivosti ter se prepustite užitkom, kot jih še niste doživeli.

Razkošen, stopničast sedež v dveh barvnih odtenkih, ki je ustvarjen za udobje in sproščeno vožnjo, vas nemudoma prepriča, da je vodni skuter VXR namenjen zabavi na vodi. Odkrijte kombinacijo zmogljivega 4-taktnega agregata s prostornino 1.812 ccm in trupa iz izjemno lahkega materiala NanoXcel. Skupaj omogočata neverjetne pospeške in ostro zavijanje, da boste lahko popolnoma svobodno ponovno razkazali svoje meje. Vodni skuter VXR z novo preobleko v kovinsko modri barvi dokazuje, da je najboljšo zmogljivost v razredu mogoče zagotoviti s stilom in učinkovitostjo.

Yamaha je leta 1986 prvič predstavila vodne skuterje Waverunner, ki so znani po svoji okretnosti in zmogljivosti na vodi po vsem svetu. Danes so ti skuterji plod Yamahinega strokovnega značaja na področju učinkovite tehnologije 4-taktnih agregatov. Modela VXS in VXR, ki sta bila predstavljena leta 2011, združujeta športno oblikovan trup modelov VX, inovativno tehnologijo NanoXcel za izredno lahkotno vodljivost in nov agregat v tem razredu: velik, zmogljiv 1.812 ccm agregat, ki zagotavlja neverjetne pospeške in vrhunske zmogljivosti. VXS ponuja novo, dostopno raven zmogljivosti za navdušence nad vodnimi športi in pooseblja uživanje na vodi.

 

Visoko zmogljiv 4-taktni, 16-ventilski DOHC agregat s 1.812 ccm

Uvedba serije VX pomeni začetek nove generacije vodnih skuterjev. Visoko zmogljiv 4-valjni, 1,8 litrski DOHC agregat ponuja največjo prostornino v tem razredu, kar omogoča izjemno pospeševanje. Agregat serije VX določa merila za vse ostale.

 

Več-rebrna oblika trupa s polovičnim V-ugrezom

Več-rebrna oblika trupa s polovičnim V-ugrezom omogoča izkoristek vseh zmogljivosti vodnega skuterja VXS: vodljivost v prostem teku, stabilnost in udobje. Zaobljena kobilica zagotavlja optimalno ravnotežje in oprijem med zavijanjem. Sicer pa ima oblika vodnega skuterja le en osnovni namen - omogoča okretnost na vodi.

 

NanoXcel® za najlažji trup vodnega skuterja

Izjemno lahek trup in paluba, ki sta ustvarjena s tehnologijo NanoXcel, pripomoreta k odličnemu pospeševanju, visoki hitrosti, okretnosti in izjemno varčni porabi goriva. Tehnologija NanoXcel ustvarja izredno močno intermolekularno vez za bolj gladko površino v primerjavi z konvencionalnimi metodami izdelave. Prav tako pa je material NanoXcel še 25% lažji kot ostali.

 

Stopničast sedež v dveh barvnih odtenkih - za udobje in nadzor

Ergonomsko oblikovan sedež v dveh barvnih odtenkih in z dobrim oprijemom bo pravo odkritje udobja že pri prvi vožnji z vodnim skuterjem VXR. Oblazinjen del podpira vaše boke med pospeševanjem in zavijanjem. Tako postane zanesljiva vodljivost samoumevna.

 

Zložljiva stopnica za lažje vkrcavanje

Stopnica za vkrcanje omogoča, da se iz vode lahko povzpnete na vodni skuter, za kar bodo gotovo hvaležni vsi navdušenci vodnih športov. VXR je idealen, da doživite razburljivo športno vožnjo, ali uživate v smučanju in deskanju na vodi. Lahko pa si na krmi privoščite zgolj počitek med plavanjem in potapljanjem.

 

Več-funkcijski digitalni merilnik za preprosto odčitavanje

Posebej oblikovan merilnik posreduje številne podatke na jasen in razumljiv način. Na obratomeru lahko voznik preveri število vrtljajev agregata, na merilniku porabe goriva in ur delovanja pa se prepriča kliko časa ima še na voljo za vožnjo. Opremljen pa je tudi z opozorilnimi funkcijami, zato se lahko povsem prepustite brezskrbni vožnji z vodnim skuterjem VX.

 

 

 • Visoko zmogljiv 4 taktni - 4 valjni, 16-ventilski, 1.812 ccm agregat
 • Čist, učinkovit in tih
 • Kompaktna in lahka oblika
 • Več-rebrna oblika trupa s polovičnim V-ugrezom
 • Trup in kovinsko obarvana paluba iz izjemno lahkega NanoXcel materiala
 • Prepoznavna odprtina za vstop sesalnega zraka v agregat
 • Ergonomičen in stopničast sedež v dveh barvnih odtenkih
 • Podaljšana krma in zložljiva stopnica za lažje vkrcavanje
 • Vzvratna prestava za večje udobje
 • Več-funkcijska instrumentalna plošča
 • Protizdrsne talne obloge "Hydro-Turf"
 • Dvojno držalo za pijačo, nameščeno v predalu za rokavice
 • Izredno nizki stroški vzdrževanja

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4 taktni - 4 valjni, DOHC
Vrtina & gib86 X 78
Prostornina1.812 ccm
Teža330 kg
UplinjenjeElectronic Fuel Injection
Rezervoar za gorivo60L
Rezervoar za olje4,3L
MazanjeMokri karter
ZagonElektrični
Trimnastavljiv
Garancija2 leti (privatna uporaba)
Dolžina3,27 m
Širina1,17 m
Višina1,16 m
Prostor za prtljagoVeč shranjevalnih prostorov skupaj 57L
Število oseb1-3 osebe
KrmaNanoExcel trup - izredno lahek