yamaha_257487_2013_yam_yfm700r-l_eu_dpbse_act_002_sqthb100.jpeg
YFM700R

Opis

YFM700R – Rojen zmagovalec

Preizkusite svojo pravo športno žilico s štirikolesnikom YFM700R. Športno premagovanje zavojev je enostavno zaradi lahkega hibridnega športnega okvirja, 686 ccm agregat pa omogoča izjemen navor in moč za najhitrejši štart. Odkrijte športni ATV. ki je drugačen od ostalih; zmogljiv štirikolesnik YFM700R.

Je dovolj lahek, da premaguje tudi najožje zavoje - je tudi dovolj močan, da prenese vsak sunek - ker je pa tudi dovolj športen, bo tekmecem za seboj pustil le oblak prahu. To je formula za odličen športni ATV, ki smo jo upoštevali tudi pri modelu YFM700R in pri katerem je Yamaha uporabila vse svoje izkušnje iz dirkalnih stez.

Pri lahkem hibridnem okvirju iz aluminija in jekla, 686 ccm agregat z vbrizgavanjem goriva, nastavljivih vzmeteh, in pri digitalni instrumentalni plošči je kakovost mogoče najti v vsakem vijaku, vzmeti, oklepu in delu motorja. Tako se lahko popolnoma samozavestno poženete po stezi.

Če želite končati na prvem mestu, prečkajte štartno črto z modelom YFM700R.

 

Natančno zasnovan agregat

Yamahini 4-taktni ATV agregati so zasnovani tako, da zagotavljajo visoko stopnjo navora pri nizkih vrtljajih. Rezultat je boljši oprijem na kateremkoli terenu. Sistem za elektronski vbrizg goriva modela YFM700R uporablja elektronsko kontrolno enoto, ki zagotavlja natančno izmerjen dovod mešanice goriva in zraka v izgorevalno komoro agregata, hkrati pa tudi največjo moč in varčno porabo.

 

Tehnologija hibridne šasije

Sodobna šasija je sestavljena iz prednjega jeklenega dela in zadnjega aluminijastega dela ter odstranljivega pod-okvirja, ki skupaj poskrbijo za izjemno močno strukturo štirikolesnika.

 

Dirkalni menjalnik

YFM700R ima menjalnik s petimi prestavami naprej ter vzvratno prestavo. Prestavna razmerja, ki omogočajo gladko menjavo prestav, zagotavljajo med vožnjo popoln nadzor YFM700R z močnim in zanesljivim 686 ccm agregatom.

 

Nastavljivo vzmetenje z dolgim hodom

Vzmetenje z dolgim hodom omogoča pnevmatikam, da ohranijo daljši in zanesljivejši stik s tlemi, celo na neravnem terenu. Z neodvisnim prednjim vzmetenjem gibanje enega prednjega kolesa ne vpliva na gibanje drugega kolesa. Tako je izboljšano upravljanje ATV-ja saj bo natančneje premagoval neraven teren, ter pri tem ohranil raven in nadzorovan položaj.

 

Natančno uravnovešena platišča in zavorne čeljusti

Lahka platišča in zavorne čeljusti pripomorejo k nizki nevzmeteni teži. Prednje dvo-batne zavorne čeljusti omogočajo zanesljivo ustavljanje s čimer ima voznik boljši nadzor.

 

Ergonomska zasnova

Pri upravljanju ATV-ja uporabljamo nenavadno kombinacijo mišic. Yamahini ATV-ji so izdelani tako, da omogočajo preprosto upravljanje in udobno vožnjo, ne glede na velikost in postavo voznika.

 

 

 • Zanesljiva doslednost: 686 ccm agregat z vbrizgavanjem goriva
 • Izjemen navor naravnost iz prostega teka
 • Čvrst, lahek hibriden okvir iz aluminija in jekla
 • Nastavljive vzmeti za udobno športno vožnjo
 • Aluminijasti deli prispevajo k manjši nevzmeteni teži
 • Prvi športni ATV z digitalnimi merilniki
 • Ergonomsko oblikovana ročica plina preprečuje utrujenost
 • Menjalnik s petimi prestavami naprej in vzvratno
 • Priročen gumb za električni zagon
 • Vpadljiv videz odraža to, kar se skriva v vozilu
 • Posebna izvedba za registracijo (2 osebi) - opcija

 

Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina686 cc
Hlajenje motorjavodno hlajenje
Tip motorjaEnovaljni, 4-taktni
Vrtina x Gib102 x 84 mm
Kompresijsko razmerje9.2 : 1
MazanjeSuhi karter
VžigElektronski vbrizg
Sistem vžigaElektrično
Menjalnik5 prestav + vzvratno
Rezervoar za gorivo11 litrov

ŠASIJA

Prednje zavoreDvojni hidravlični diski
Zadnje zavoreHidravlični diski
Prednja guma21 x 7-10
Zadnja guma20 x 10-9

DIMENZIJE

Skupna dolžina1845 mm
Skupna širina1170 mm
Skupna višina1130 mm
Višina sedeža815 mm
Medosje1280 mm
Najmanjša oddaljenost od tal265 mm
Suha teža180 kg