yamaha_341291_2014_yam_xc115s_eu_vdom1_act_001_sqthb100.jpeg
yamaha_341301_2014_yam_xc115s_eu_vdom1_act_008_sqthb100.jpeg
D"elight

 

Opis

Eleganca sedaj tudi za vas.

Lepo oblikovani novi D'elight je res največ v svojem razredu. Njegove klasične linije daje brezčasno podobo, ki nikoli ne odide iz mode - ampak kaj zares naredi ta elegantno urbano skuter tako zelo poseben - to je njegova kombinacija izredno kompaktnega ohišja z zanesljivim in živahnim agregatom.

Z nizko višino sedeža in skupno težo samo 98kg, D'elight ponuja okretnost majnih skuterjev ter udobje in moč velikih skuterjev, zaradi česar je tako preprost za vožnjo po mestu. In ko boste morali pospešiti proč od luči, tiho in ekonomično vas bo impresioniral 114ccm, 4-taktni agregat, ki zagotavlja živahnost.

Izjemna Yamaha kakovosti izdelave ter ugodna cena - pri D'elight-u dobite res vse!
 

D*elight kakovost

To je lahko dostopen skuter, vendar menimo, da vas bo navdušil z D'elight's visoko kakovostjo .Elegantna karoserija s svojimi retro elementi daje občutek kakovosti. In lahka 3-kraka platišča velikega premera 180mm z disk zavorami spredaj naredijo model D'elight drugačnega od drugih modelov.


Prostor za shranjevanje

Šivan dvojni sedež ponuja dovolj udobja za dva in s svojo nizko višino le 755mm naredi sestopanje iz D'elight tako enostavno, da si ga boste enostavno želei povsod. Retro slog žarometov, zadnje luči in instrumenti so videti tako kul na ulici kjer boste ukradli marsikateri pogled. Njegova priročnost za vsakdanjo vožnjo v službo ali po nakupih, kjer ni prostora za parkiranje pa vas bo navdušila, kakor tudi priročen predal za dokumente pod armaturo.

 


Lahek in agilen

D'elight je lahek ter agilen zaradi česar je idealen za mestne ulice ter raziskovanja okolice. Njegova teža z vsemi polnimi rezervoarji dosega le 98kg, ta 114ccm, 4-taktni agregat je eden izmed najbolj enostavenih za vožnjo v razredu teh skuterjev. In z ugodno nakupno ceno lahko postanete lastnik skuterja s katerim lahko prihranite čas in denar, medtem ko se zabavate!


Zanesljiva in napredna tehnologija

Prednost novega D'elight-a je miren tek 114ccm, zračno hlajenega, 4-taktnega agregata, ki zagotavlja izjemno gladko pospeševanje in uporabno vidoko hitrost hitrost izven mesta. Ta preprost, zanesljiv in ekonomičen zračno hlajen z 2-venti pomaga zagotoviti nizke stroške, zaradi česar je D'elight še bolj privlačna za proračunsko obremenjenim lastnikom.

 


Enostavna uporaba

Poleg klasičnega izgleda nadgradnje, novi D'elight združuje brezčasno lep izgled s kakovostjo Yamaha.Retro žarometi in instrumentalna plošča enostavna in pregledna - medtem ko ljubeka posebno oblikovana vetrna zaščita pomaga, da vas varuje pred vremenskimi vplivi. Tuka je tudi ponudba dodatne opreme, ki vam omogočajo, da prilagodite ta elegantna skuter, da bo ustrezal vašemu ​​stilu.


Nizka višina sedeža

D'elight ponuja veliko za nove in že izkušene voznike skuterjev. Novi vozniki se bodo počutili udobno - s kompaktnim in lahkim podvozje ter nizko višino sedeža, ki jim omogoča, da bi dobili svoje noge do tal v vseh pogojih. In prav tako bodo presenečeni izkušeni uporabniki skuterjev, ki cenijo gladko moč, enostavno uporabo in vsakdanjo praktičnost.


 

 • Klasično oblikovan, s sodobnim dizajnom
 • Izjemen za mestne gneče
 • Kompaktna šasija in odlične vozne lastnosti
 • Tih in ekonomičen 114ccm, 4-taktni agregat
 • Prostor pod sedežem za zhranjevanje
 • 180mm disk zavore spredaj
 • Nizka višina sedeža in enostaven dostop
 • Pregledna in jasna armaturna plošča
 • Moč razreda 125ccm - okretnost razreda 50ccm
 • Zagotovljene servisne storitve
 • 3 LETA GARANCIJE

 

Pošljite povpraševanje