yamaha_160170_2012_yam_pw80_eu_dpbse_act_001_sqthb100.jpeg
PW80

Opis

PW 80 - Zanesljiva zabava za otroke in starše

PW80, opremljen z uporabniku prijaznim 3-stopenjskim polavtomatskim prenosom, dolgo medosno razdaljo in debelimi gumami, je 2-taktni mini motor, ki je pripravljen na ure družinske zabave. PW80 poganja 80ccm, 2-taktni agregat, in tako predstavlja enega izmed najbolj surovih in zanesljivih otroških motorjev, namenjenih zabavi.

Za lažjo uporabo ima ta privlačen, lahek motor, uporabniku prijazen 3-stopenjski, polavtomatski prenos; to omogoča začetnikom razvoj sposobnosti prestavljanja, brez tega, da bi se obremenjeval s sklopko, nameščeno na krmilu.

S težo, ki znaša samo 61kg, in nizko nameščenim sedežem, samo 635mm od tal, je tega čednega terenca užitek upravljati. Z dolgo medosno razdaljo in trpežnim plastičnim monocross oklepom, je Yamahin PW80 odličen in tako zagotavlja ure zabave za vso družino.

 

80ccm, 2-taktni agregat, enostaven za vzdrževanje

PW80 ima odziven, 2-taktni agregat, ki je zasnovan za zadovoljstvo voznikov, kot njihovih staršev. Njegova kompaktna in izjemno lahka zasnova zmanjšuje skupno težo na samo 61kg za lažjo uporabo - poleg tega pa enostaven dostop do vžigalne svečke in stransko nameščen uplinjač, pomenita otroško lahko delo pri vzdrževanju.

 

Močno ogrodje in dolgi hod vzmetenja

Ogrodje je izdelano iz odpornega jekla, ki ponuja veliko moči in zaradi nizke teže omogoča okretno krmiljenje. S 110mm hodom vzmetenja spredaj in 95mm zadaj, je čvrst sistem vzmetenja izdelan tako, da premaga neravnine in zagotovi udobno vožnjo.

 

3-stopenjski polavtomatski menjalnik

Ena izmed dodatnih značilnosti PW80 je njegov polavtomatski prenos, kar pomeni, da voznikom ni treba skrbeti za sklopko. Tri prestave, ki jih voznik izbira z levo nogo, omogočajo, da voznik v celoti uživa v odzivni vožnji 80ccm, 2-taktnega agregata.

 

Visoko postavljen izpušni sistem

Za najboljši učinek, skupaj z nizko težo in dodatnim udobjem za voznika, je PW80 opremljen z izjemno lahkim visoko postavljenim izpušnim sistemom. Ker se izpušna cev nahaja v bližini agregata in šasije, omogoča ta zasnova 185mm oddaljenosti od tal, izpuh pa je oddaljen od nog voznika.

 

Izjemno lahek oklep iz polipropilena

Dirkaško moder oklep PW80 je navdahnilo oblikovanje, katerega smo uporabili pri naših YZ MX tekmovalnih motorjih. Blatniki, rezervoar za gorivo, spojlerji in stranske plošče so izdelani iz zelo močnega in izjemno lahkega polipropilenskega materiala, ki je ustvarjen za dober izgled ter vzdrži vsak drn in strn terenske vožnje.

 

14-palčno prednje in 12-palčno zadnje kolo

Za soočenje s terenom, polnim jam, je PW80 opremljen s 14-palčnim prednjim kolesom in 12-palčnim zadnjim kolesom, z vzdržljivimi špicami in močnim jeklenim platiščem. Skupaj z visokim vzmetenjem in debelimi gumami za terensko vožnjo, je PW80 pripravljen za igro v blatu.

 

Yamaha Avtolube podmazovanje

Za dodatno udobnost, enostavnost in ekonomičnost, je PW80 opremljen z Yamahinim znamenitim Avtolube sistemom podmazovanja. Ločen oljni rezervoar skrbi za točno odmerjeno količino maziva v agregat - kar omogoča njegovo učinkovitejšo delovanje in pomeni, da lahko neposredno točite neosvinčeni bencin v rezervoar za gorivo.

 

Kompaktne dimenzije in majhna teža

Za lahkotno krmiljenje, smo težo PW80 spravili na samo 61kg. To smo dosegli z uporabo hrbteničnega okvirja , polipropilenskih oklepov in kompaktnega 2-taktnega agregata. Z nizkim sediščem, 635mm od tal, je uporabniku prijazen PW80 idealen način za začetnike, da izboljšajo vožnjo z motorjem, medtem ko se neizmerno zabavajo.

 

 

  • Zanesljiv 80ccm, 2-taktni agregat
  • Uporabniku prijazen 3-stopenjski polavtomatski prenos
  • Lahek in močan oklep iz polipropilena
  • Izjemno lahek s samo 61 kg
  • Ločen rezervoar za 2-taktno olje
  • Prednje in zadnje vzmetenje dolgega hoda
  • Legendarni Yamahin dizajn YZ
  • Primerna starost od 7-12 let

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina79cc
Hlajenje motorjaZračno hlajenje
Tip motorja2-taktni, 1 cilinder
Vrtina x Gib47 x 45.8mm
Kompresijsko razmerje6.6:1
Največja moč3.3kW (4.5 HP) @ 5,500 rpm
Največji navor6.3Nm (0.64 kg-m) @ 5,000 rpm
MazanjeYamaha Autolube
Uplinjene/Dovod gorivaMikuni VM15/1
Sklopkamokra, večploščna
VžigCDI
Sistem vžiganožni
MenjalnikPol avtomatski
PogonVeriga
Rezervoar za gorivo4,9 litra
Rezervoar za olje0,75 litra

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeTeleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNihajna roka
Prednje zavoreBoben 95 mm
Zadnje zavoreBoben, 110 mm
Prednja guma2.50-14-4PR
Zadnja guma3.00-14-4PR
Hod spredaj110 mm
Hod zadaj95 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina1540mm
Skupna širina640mm
Skupna višina880mm
Višina sedeža635mm
Medosje1055mm
Najmanjša oddaljenost od tal185mm
Suha teža57 kg