yamaha_265102_2013_yam_neo50f_eu_mynm1_sta_001_sqthb100.jpeg
Neos 4-Stroke

 

Opis

Neo*S 50F

Pametna izbira za mestno vožnjo.

Neo*s50F se ponaša s 4-taktno uglajenostjo, ki je ena izmed vrlin zelo priljubljenega Yamahinega 50ccm mestnega skuterja. Ker je izredno tih in enostaven za uporabo, je skuter Neo*s50F pametna izbira za samostojno vožnjo ali za vožnjo s sopotnikom . Neo*s je postal sinonim za eleganco, preprosto uporabo in zanesljivost.

Zahvaljujoč Yamahini 4-taktni tehnologiji, Neo*s50F omogoča nizko stopnjo emisij in tiho vožnjo. Ker je izjemno lahek in ima nizko nameščen sedež, velika 12-palčna platišča, 190mm prednjo disk zavoro in nov centralni zavorni sistem UBS (Unified Brake System), boste lahko popolnoma samozavestno drveli skozi promet v mestu. LCD zaslon z modro osvetlitvijo in čudovita lita platišča predstavljajo modne poteze skuterja, elegantno zasnovan oklep pa pomaga ščititi voznika pred zunanjimi vplivi. Prostorna zasnova skuterja omogoča sopotnikom še več udobja na razkošnem dvojnem sedežu z ročaji za oprijem. V prostor pod sedežem, ki ga lahko zaklenete, lahko shranite svojo čelado, priročno obešalo na konzoli pa omogoča namestitev dodatne prtljage.

 

4-taktni agregat; izjemno varčen in tih

Skuterju Neo*s50F se boste težko uprli, saj ga odlikujejo uporabniku prijazne 4-taktne zmogljivosti, ekonomična poraba goriva, nizke emisije in tiho delovanje. Tekočinsko hlajen 50ccm agregat z vbrizgavanjem goriva proizvaja moč v celotnem območju vrtljajev: zdrvite na vrh klanca, tudi kadar imate sopotnika.

 

Čudovit oklep

Neo*s50F, s svojimi elegantnimi, gladkimi linijami, ki pritegnejo vsak pogled, predstavljajo sodoben, klasičen izgled in enega izmed najbolj prepoznavnih skuterjev v mestu. Zaobljena, jajčasta oblika oklepa ter dovršena vdolbena zasnova dvojnih luči poskrbita za prijazen videz skuterja, kar vam bo zagotovo privabilo nasmeh na obraz.

 

Udobna vožnja v dvoje

Neo*s50F ima dvojni sedež, vgrajena držala in zložljive stopalke za noge, zato lahko preprosto prevažate sopotnika, pri čemer je dovolj udobja za dva. Agregat z vbrizgavanjem goriva pa ima tudi dovolj moči, da se lahko s sopotnikom zapeljeta, kamor želita.

 

Zaklenite svojo čelado in še kaj

Pod sedežem je prostor za shranjevanje s ključavnico, kamor lahko shranite svojo čelado oziroma nakupovalno torbo ali dve. To je samo ena izmed številnih praktičnih lastnosti skuterja Neo*s 50F. Opremljen je tudi z obešalom za prtljago, kamor lahko hitro in preprosto pripnete čelado ali nakupovalno vrečo.

 

Izjemno privlačna digitalna instrumentalna konzola

Digitalna instrumentalna plošča z modro osvetlitvijo ozadja zajema razumljiv LCD zaslon, na katerem je moč zaslediti merilnik nivoja goriva in hitrosti, uro ter opozorilne lučke. Njegova zasnova je stilska, omogoča pa tudi izredno vidljivost ter praktičnost.

 

Elegantno oblikovana lita platišča

Lita platišča s 5-kraki se popolnoma ujemajo z elegantnim oklepom skuterja Neo*s50F, in niso le privlačnega videza, temveč s širokimi 12-palčnimi pnevmatikami poskrbijo tudi za veliko mero samozavesti med vožnjo. Prednja disk zavora skupaj z novim centralnim zavornim sistemom "UBS" omogoča zanesljivo ustavljanje, s čimer dobite občutek popolnega nadzora.

 

 

  • Tekočinsko hlajenje
  • 1 valjni - 4 taktni, 50ccm agregat
  • pregleden LCD prikazovalnik
  • velik prostor pod sedežem za shranjevanje
  • eleganten in izredno ekonomičen
  • 12 inčna platišča
  • UBS sistem - povezana prednja in zadnja zavora
  • 3 LETA GARANCIJE

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina49.4 ccm
Hlajenje motorjaVodno hlajenje
Tip motorja4-taktni, 1- cilinder
Kompresijsko razmerje12.0 : 1
Največja moč2.30 kW @ 7,000 rpm
Največji navor3.15 Nm @ 7,000 rpm
MazanjeOljna črpalka
Uplinjene/Dovod gorivaElektronski vbrizg
SklopkaAvtomatična centrifugalna
VžigTCI
Sistem vžigaElektronsko in nožno
PogonAvtomatični jermenski prenos
Rezervoar za gorivo5,4 litra

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeTeleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNjihajna roka z mono hidrauličnim amortizerjem
Prednje zavoreDisk, 190 mm
Zadnje zavoreBoben, 110 mm
Prednja guma120/70-12 51L
Zadnja guma130/70-12 56L

DIMENZIJE

Skupna dolžina1840 mm
Skupna širina663 mm
Skupna višina1118 mm
Višina sedeža790 mm
Medosje1275 mm
Najmanjša oddaljenost od tal154 mm
Mokra teža95 kg