yamaha_257323_2013_yam_yfm300_eu_rtratv1_act_002_sqthb100.jpeg
Grizzly 300

Opis

Grizzly 300

Popoln delovni konj.

S praktičnim štirikolesnikom Grizzly 300 lahko opravljate delo na kmetiji, travnikih, kakor tudi na gričevnatih pobočjih vinogradov. Yamahina tehnologija poskrbi za popolno zanesljivost in omogoča vlečno moč do 230 kg. KO vas čaka delo, zaupajte trpežnemu in vsestranskemu štirikolesniku Grizzly 300. Agregat tega kompaktnega in okretnega štirikolesnika omogoča izjemen navor in oprijem tako na travnatih površinah kot na gričevnatem terenu. Grizzly 300 ima praktično zasnovo, njegove izboljšave pa omogočajo izjemno delovanje.

Avtomatski prenos in menjalnik s poenostavljenim visokim in nizkim prestavnim razmerjem omogoča vožnjo brez prestavljanja in brez uporabe sklopke, vzmetenje pa med vožnjo poskrbi za čvrst oprijem štirikolesnika. Udoben širok sedež in priročni prtljažnik za delovno orodje omogočata, da se lahko osredotočite na najpomembnejše - na delo, ki ga morate opraviti.

 

287 ccm, tekočinsko hlajen zanesljiv agregat

Moči štirikolesnika Grizzly 300 ne sodite po njegovi velikosti. 4-taktni, 1-valjni, 4-ventilski agregat poskrbi za odličen navor v območju nizkih in srednjih vrtljajev, kar omogoča gladko speljevanje pri polni obremenitvi. Močan in okreten je tudi pri višjih hitrostih, zato bo občutek med vožnjo izjemen. Protiutež na gredi zmanjša tresljaje in omogoča gladko delovanje agregata.

 

Izboljšan menjalnik CVT

Grizzly 300 je zasnovan popolnoma priročno. Centrifugalna sklopka in brezstopenjski avtomatski menjalnik CVT omogočata preprosto vožnjo brez nadležnega menjavanja prestav. Voznik mora v prostem teku le izbrati nizko (L) ali visoko (H) prestavno razmerje, glede na to, ali bo prevažal težak tovor ali pa užival v sproščeni vožnji. Prestava za vzvratno vožnjo pa poskrbi za še boljšo okretnost štirikolesnika.

 

Nastavljivo vzmetenje z dolgim hodom

Prednje vzmetenje z dvojnim cevnim okvirjem izboljša stik s tlemi, tudi kadar vozite po neravnem terenu. Izvrstna stabilnost in intuitivni način vožnje poskrbita, da se voznik med vožnjo ne utrudi. Zadnje vzmetenje (Monocross) je mogoče prilagoditi tovoru, ki ga prevažate, in razmeram vožnje.

 

Prednje in zadnje disk zavore

Zanesljiva vožnja pomeni, da popolnoma zaupate v sistem zaviranja. Štirikolesnik Grizzly 300 je opremljen z odzivnimi hidravličnimi disk zavorami na prednjih (175 mm) in zadnjih (220 mm) kolesih. Izjemno linearno delovanje omogočajo posebej zasnovane zavorne ploščice.

 

Pripravljen na delo

Nov, preoblikovan štirikolesnik Grizzly 300 združuje kompaktno in preprosto vodljivo ogrodje z udobnim in prostornim sedežem, zato boste lahko uživali tudi pri daljših vožnjah.

 

Prednji in zadnji ploščat prtljažnik

Kompaktno ogrodje štirikolesnika Grizzly 300 vključuje ploščata prtljažnika, s katerima lahko spredaj naložite do 20 kg opreme, zadaj pa 45 tovora. Tako lahko brez dodatne prikolice prevažate vso potrebno opremo.

 

Izjemna vlečna moč

Grizzly 300 je zaradi svoje majhne velikosti izjemno okreten in omogoča spretno vodenje, hkrati pa zagotavlja izjemno vlečno moč, zato je odličen za delo na kmetiji, vinogradu ali podobno zahtevnih terenih. Z njim lahko prevažate do 230 kg, zato bo delo opravljeno ne glede na delovne razmere.

 

 

 • Tekočinsko hlajen, 287ccm agregat z izjemnim navorom
 • Brezstopenjski avtomatski menjalnik CVT
 • Nov menjalnik za popolno okretnost štirikolesnika
 • Preprosto upravljanje in enostavno upravljanje za vsakogar
 • Hidravlične disk zavore za učinkovito ustavljanje
 • Vzmetenje z dolgim hodom
 • Posebna oblika v stilu modelov Grizzly
 • Profesionalna, praktična in klasična zasnova
 • Ploščat prtljažnik za prevoz tovora do 65 kg (20kg spredaj / 45kg zadaj)
 • 22-palčne prednje in zadnje pnevmatike Maxxis
 • Izredno nizki stroški vzdrževanja
 • Zagotovljene servisne storitve

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina287 ccm
Hlajenje motorjaTekočinsko hlajenje
Vrtina x Gib75.0 mm x 65.0 mm
Kompresijsko razmerje8.6 : 1
MazanjeOljna črpalka
Uplinjene/Dovod gorivaKarburator CVK32
VžigElektrični
Sistem vžigaCDI
MenjalnikAutomatski CVT, L/H/N/R
PogonKardan, 2WD
Rezervoar za gorivo10.7 litra
Rezervoar za olje1.4 litra

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeNeodvisna dvojna A roka, 151 mm hod
Zadnje vzmetenjeNjihajna roka, 141 mm hod
Prednje zavoreDvojni hidraulični diski
Zadnje zavoreHidraulični disk
Prednja gumaAT 22 x 7 - 10
Zadnja gumaAT 22 x 10 - 9

DIMENZIJE

Skupna dolžina1.895 mm
Skupna širina1.069 mm
Skupna višina1.124 mm
Višina sedeža794 mm
Medosje1.199 mm
Najmanjša oddaljenost od tal136 mm