yamaha_179057_2012_yam_tzr50_eu_dpbm12_act_001_sqthb100.jpeg
TZR50

Opis

 

TZR 50

 

Prvi korak k legendarni R-seriji.

Ali se res želite pridružiti svetu supersport motornih koles? Z dvojnimi prednjimi lučmi v stilu R-serije, lahkimi liti platišči, športnim izpuhom in popolnoma aerodinamičnim oklepom je motorno kolo TZR50 najboljša izbira za začetnike. TZR50 je odlično motorno kolo, zasnovano na osnovi Yamahinih supersport modelov R-serije s katerim lahko pričnete svoje supersport življenje.

Prepustite se moči tekočinsko hlajenega, 2-taktnega, 50ccm agregata. Menjavanje prestav je gladko zahvaljujoč 6-stopenjskemu menjalniku. Agresivna, športna vožnja v zavojih je enostavna, saj je motorno kolo opremljeno s 17-palčnimi kolesi, teleskopskimi prednjimi vilicami ter zadnjim "monoshock" vzmetenjem, kar zagotavlja popolno supersport vodljivost. Velike prednje in zadnje disk zavore omogočajo zaviranje, ki ga pričakujete od zmogljivega motornega kolesa. Izjemno natančnost pa je opaziti tudi pri najmanjših malenkostih. Z lahkimi litimi platišči, športnim izpuhom in aerodinamičnim oklepom, ki zajema luči v obliki lisičjih oči, je TZR50 v celoti vrhunsko športno motorno kolo.

 

Gladek aerodinamičen oklep

Videz elegantnega aerodinamičnega oklepa pri TZR50 je izjemen, vendar ne gre le za privlačen stil. Celotnen prednji pokrov z "lisičjimi" lučmi, vgrajenimi smerniki in tovarniško grafiko dobesedno reže zrak ter tako omogoča boljše zmogljivosti in večjo udobnost. Aerodinamičen sedež, ki je dovolj prostoren voznika in sopotnika, prispeva k dovršeni supersport obliki motorja.

 

Tekočinsko hlajen, 50ccm, 2-taktni agregat

Model TZR50 poganja visoko zmogljiv 2-taktni agregat, ki je tekočinsko hlajen, kar zagotavlja izredno dosledne zmogljivosti. Agregat z majhno težo in sesanjem preko lamel, predstavlja gladko, silovito moč.

 

6-stopenjski ročni menjalnik

S 6-stopenjskim menjalnikom v stilu motornega kolesa boste pridobili občutek vožnje z velikim motorjem, in hkrati tudi izpopolnili svojo tehniko. Natančen menjalnik zagotavlja gladko prestavljanje in poskrbi, da živahen 2-taktni agregat deluje v optimalnem območju vrtljajev.

 

Lahka lita platišča

Oglejte si 10-kraka lita platišča modela TZR50 opremljena s 17-palčnimi pnevmatikami za odličen oprijem v vseh razmerah. Platišča niso samo lepa, so tudi lahka, zato prispevajo k boljšemu krmiljenju in vodljivosti, to pa pomeni boljšo vožnjo in stabilnost v zavojih. Močne disk zavore spredaj (280mm) ter zadaj (220mm) poskrbijo za zanesljivo zaviranje in odličen občutek.

 

Dvojni sedež z držalom za roke in zložljive stopalke

Če si model natančneje ogledate, boste našli še več originalne opreme supersport motornih koles. TZR50 ima visok zadek, ki ga lahko opazimo tudi pri večjih, sorodnih modelih R-serije, vredna omembe pa sta še prostoren dvojni sedež in držalo za sopotnikov oprijem. Zložljive opore za stopala predstavljajo odličen dodatek in omogočajo dodaten oprijem, ter tako pripomorejo k boljšemu nadzoru in udobju.

 

Instrumentalna plošča v stilu R1

Vedno ko boste pri modelu TZR50 pogledali na odlično instrumentalno ploščo v stilu R1, boste zagotovo vedeli, da vozite vrhunsko motorno kolo. Plošča vključuje LCD merilnik hitrosti ter velik analogni merilnik, ki je nameščen na sredino plošče, kar omogoča jasen in takojšen pregled nad delovanjem motorja.

 

 

 • Zanesljiv, tekočinsko hlajen, 2-taktni, 49ccm agregat
 • Prednje in zadnje disk zavore
 • Eleganten aerodinamičen oklep
 • 6-stopenjski menjalnik
 • Velike, 17-palčne pnevmatike
 • Športni izpuh v stilu R-serije
 • Dvojni sedež z držalom za sopotnika
 • Analogni števec vrtljajev in digitalna instrumentalna plošča
 • Izredno nizki stroški vzdrževanja
 • Zagotovljene servisne storitve
 • 3 LETA GARANCIJE

 

Pošljite povpraševanje

 

 

Specefikacije

 

MOTOR

Prostornina49ccm
Hlajenje motorjaVodno hlajen
Tip motorja2- taktni
Vrtina x Gib11.5 : 1
Kompresijsko razmerje40 x 39,2 mm
Največja moč1,8 kW @ 6500 rpm
Največji navor2,87 Nm @ 5500 rpm
MazanjeAvtomatično mešanje
Uplinjene/Dovod gorivaPHBN 16
SklopkaAvtomatična centrifugalna
VžigElektrični CDI
Sistem vžigaElektrični
Menjalnik6 prestav
Rezervoar za gorivo13,8 litrov

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeHidravlične teleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNihajna roka
Prednje zavoreDisk, 280 mm
Zadnje zavoreDisk, 220 mm
Prednja guma100/80-17
Zadnja guma130/70-17
Hod spredaj130 mm
Hod zadaj31 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina2202 mm
Skupna širina689 mm
Skupna višina1105 mm
Višina sedeža815 mm
Medosje1341 mm
Najmanjša oddaljenost od tal151 mm
Suha teža114 kg