yamaha_261427_2013_yam_fxsho_eu_bmg_act_002_03_sqthb100.jpeg
FX SHO

Opis

FX SHO

Ustvarjen za vrhunske potovalne pustolovščine

Najzmogljivejše plovilo za zabavno potovanje, kar ste si jih kdaj želeli, omogoča tudi dinamično in razburljivo športno vožnjo, ki bo na vašem obrazu narisala velik nasmeh zadovoljstva. To je vodni skuter FX SHO. Doživite agresivno vožnjo in zajahajte valove z nasmehom na obrazu, ali odkrijte sproščujoč značaj, ko vaš najmočnejši vodni skuter z gladkim delovanjemin sedežem za 3 osebe odpelje na veliko pustolovščino z vrhunskim razkošjem in udobjem.

1.812 ccm agregat s turbo-polnilnikom in dolg trup ter paluba iz lahkega materiala NanoXcel, predstavljajo odlično kombinacijo, ki omogoča neverjetno moč s stabilno, okretno vodljivost in izjemno udobno vožnjo. Za vas skrbi vrhunska tehnologija in inovativnost elektronskega nadzora plina, tempomat (Cruise-Assist), ročica za prosti tek, in daljinski varnostni sistem.

 

Visoko zmogljiv 1.812 ccm agregat s turbo-polnilnikom

Prenos moči, ki jo zagotavlja velika prostornina zmogljivega 1812 ccm agregata s turbo-polnilnikom, je izvrsten, visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem s tremi lopaticami pa pomaga to neverjetno moč spremeniti v izjemen pospešek. Elektronsko vbrizgavanje goriva "EFI" omogoča gladko moč in učinkovito delovanje z varčno porabo celo pri uporabi navadnega neosvinčenega goriva. Kljub svojem izjemno zmogljivemu agregatu, pa je poznan tudi po izjemno nizkih stroških vzdrževanja.

 

Lahek NanoXcel® trup in paluba

Dolg, eleganten trup in paluba sta izdelana iz Yamahinega edinstvenega materiala NanoXcel, ki je približno 25% lažji od običajnih materialih ( ki jih uporabljajo drugi vodni skuterji), kar vodnem skuterju FX SHO Cruiser omogoča okretno vodljivost ter optimalni izkoristek goriva. Najsodobnejša zasnova trupa ponuja več prostora in stabilnost, dodatni prostor za shranjevanje in več udobja med vožnjo.

 

Elektronski nadzor plina

Yamahin dovršen sistem elektronskega nadzora plina vas bo navdušil s "pametnimi" funkcijami. Za nastavitev in vzdrževanje določenih hitrosti uporabite tempomat (Cruise-Assist), funkcijo "No Wake" za enostavno upravljanje pri nizki hitrosti, za gladko manevriranje pa funkcijo "Reverse Traction Control", ki preprečuje previsoke vrtljaje med vzvratno vožnjo.

 

Razkošne in praktične lastnosti

Vodni skuter FX SHO Cruiser postavlja izjemno visoke standarde za vašo zabavo, saj ima edinstven krmilni sistem z nastavitvijo nagiba pogona in sedež za 3 osebe ter veliko krmno ploščad, nizko stopnico in dva ročaja za vkrcavanje. Prostori za shranjevanje, ki so premišljeno postavljeni okoli plovila, nudijo 40% več kapacitete za shranjevanje od predhodnih modelov FX.

 

Daljinsko zaklepanje in omejitev hitrosti s funkcijo "Low-RPM Mode"

Ta inovativen sistem je prvič predstavljen ravno s strani Yamahe. S pritiskom na daljinski upravljalnik se aktivira posebna funkcija "L" mode (Low RPM) način delovanja (nizki vrtljaji) , ki omejuje hitrost plovila - idealno za nadzor plovbe po marini. Za vašo varnost in brezskrbnost pa s preprostim pritiskom na drug gumb daljinskega upravljalnika onemogočite vžig, nepooblaščeno uporabo ali krajo vašega plovila.

 

Pregledna in stilska instrumentalna plošča

Poleg stilskega in preglednega analognega merilnika hitrosti / obratomera ima vodilni vodni skuter tudi digitalni več-funkcijski zaslon s sredinsko nameščenimi gumbi za hiter dostop do podatkov o hitrosti, dolžini vožnje, nivoju goriva, urah delovanja in napetost akumulatorja. Pomembna pa so tudi samodejna opozorila za nizek nivo goriva, nizek pritisk olja ter pregrevanje.

 

 

 

 • Visoko zmogljiv in zanesljiv 1812ccm, EFI agregat z turbopolnilnikom
 • Nov podaljšan trup in paluba iz lahkega materiala NanoXcel
 • Izjemno lahek vodni skuter
 • Zmogljiva visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem in tremi lopaticami
 • Nova zasnova sistema za hitro nastavitev položaja trima (QSTS)
 • Dvodelni udoben sedež z ergonomskimi ročaji
 • Prvi daljinski varnostni sistem na tem področju s funkcijo "Low RPM Mode"
 • Edinstven 4-stopenjski krmilni sistem z nastavitvijo nagiba pogona
 • Ročica za prosti tek in vzvratno vožnjo
 • Nizka stopnica in dva ročaja za lažje vkrcavanje
 • Enostavna in pregledna instrumentalna plošča
 • 40% več prostora za shranjevanje
 • Yamahin sistem za zmanjševanje hrupa (YSSS)
 • Izredno nizki stroški vzdrževanj

 

Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4-stroke - 4-cylinder - DOHC 4-valve
Vrtina & gib86mm x 78mm
Prostornina1812 cc
Teža376 kg
UplinjenjeElektronski vbrizg goriva
Rezervoar za gorivo70 litrov
Rezervoar za olje4,3 litra
VžigTCI
MazanjeOljna črpalka
Dolžina3.37 m
Širina1.23 m
Višina1.23 m
Nosilnost1 - 3 osebe (240kg)
Prostor za prtljago100.0 litrov
Kompresijsko razmerje8.6 : 1
IzpuhStandardni