yamaha_114241_2011_yam_yfm350fa_irs_eu_pdg_act_001_sqthb100.jpeg
Grizzly 350 4x4

Opis

YFM350 Grizzly

Štirikolesnik Grizzly350 4WD je odličen za poljedelce in živinorejce ter je izdelan za vožnjo po gričevnatem terenu in travnatih površinah. Vzmetenje z dolgim hodom in 4-kolesni izklopljiv pogon omogočata udobno vožnjo v vseh pogojih. Grizzly 350 4WD je ustvarjen prav za premagovanje travnatih površin kot za poljedelce ali živinorejce. Močan agregat z avtomatskim prenosom "Ultramatic" z lahkoto premaguje strma pobočja in hribe. Prednje in zadnje vzmetenje ohranjata stabilnost ATV-ja na zahtevnem terenu, medtem ko sistem "OnCommand" z 2 ali 4 kolesnim pogonom omogoča enostaven preklop med ustreznimi načini vožnje s pritiskom na gumb.

Grizzly 350 4WD ima spredaj in zadaj prtljažnik, kjer lahko prevažate tovor s težo 120kg. Ima varčno porabo, ne potrebuje veliko vzdrževanja in je pravi tovorni delovni konj med ATV vozili, saj je močan, čvrst in vzdržljiv. Na voljo imate tudi veliko dodatne opreme, kot so vlečni vitli, plugi za sneg, itd., ki vam bodo olajšali delo na kmetiji ali pa pri vsakovrstnih opravilih okrog hiše, poslovne stavbe, itd..

 

Moč in navor

Največji navor se proizvaja pri nizki hitrosti agregata. Razpoložljivost velikega navora pri nizkih vrtljajih, ki omogoča večje zmogljivosti, je odlika vseh Yamahinih 4-taktnih ATV agregatov. Prenos "Ultramatic" samodejno prenaša zaviranje motorja na pogonska kolesa, kar vam omogoča samozavestno vožnjo po strmih pobočjih navzdol.

 

On-Command® pogonski sistem

Yamahin sistem OnCommand z 2 ali 4 kolesnim pogonom, ki se vključi s pritiskom na gumb, omogoča menjavanje načinov vožnje ter skoraj takojšnji preklop med vožnjo po ravnem terenu in vožnjo po klancu navzgor.

 

Nastavljivo vzmetenje z dolgim hodom

Takšno vzmetenje omogoča Yamahinim ATV-pnevmatikam, da dlje časa ohranijo zanesljivejši stik s tlemi, celo na neravnem terenu. Večina Yamahinih delovnih modelov ATV ima prednje vzmetenje z dvojno A-roko, z možnostjo nastavitve trdote vzmeti za optimalno upravljanje, glede na različne voznike in obremenitve.

 

Parkirna - ročna zavora

Priročna parkirna - ročna zavora je nameščena na levi strani krmila in jo lahko upravljate z eno roko ter tako poskrbite, da bo ATV vozilo ostalo točno na tistem mestu kjer ste ga pustili.

 

Izjemna moč ustavljanja

Ventilirane hidravlične prednje disk zavore z velikim premerom in popolnoma zatesnjen sistem zadnje bobnaste zavore omogočajo zanesljivo ustavljanje v različnih pogojih.

 

Tovorni prednji in zadnji prtljažnik

Prednji prtljažnik in prostor za tovor sta izjemno trpežna in lahko prevažata tovor kar 120 kg (40 kg spredaj, 80 kg zadaj). Lahko pa priključite prikolico in vlečete tovor do 500 kg.

 

Priročna dodatna oprema

Originalna, praktična in vzdržljiva Yamahina dodatna oprema, kot so vlečni vitli, snežni plug, dodatna osvetlitev, polnilci za akumulatorje, itd., vam bo olajšalo marsikatero delo.

 

 

  • Zračno/oljno hlajen, 4-taktni, 348 ccm zanesljiv agregat
  • Vrhunsko, nastavljivo prednje in zadnje vzmetenje
  • "OnCommand" z 2 ali 4 kolesnim pogonom
  • Popolnoma avtomatski prenos "Ultramatic"
  • Zatesnjene zavore pred vdorom blata, peska, itd.
  • Nosilnost prednjega in zadnjega prtljažnika: 120kg
  • Majhna poraba goriva in malo rednega vzdrževanja
  • Vlečna kapaciteta do 500 kg
  • Številna dodatna oprema za lažje delo
  • Posebna izvedba za registracijo (1 oseba) - opcija

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina348 cc
Hlajenje motorjazračno hlajenje
Tip motorjaEnovaljni, 4-taktni, SOHC, 2-valve
MazanjeSuhi karter
VžigDC-CDI
Sistem vžigaElectric/recoil
MenjalnikV-belt automatic, 1 reverse
Rezervoar za gorivo13.5 litrov

ŠASIJA

Prednje zavoreDvojni hidravlični diski
Zadnje zavoreSealed drum
Prednja guma25 x 8-12
Zadnja guma25 x 10-12

DIMENZIJE

Skupna dolžina1984 mm
Skupna širina1085 mm
Skupna višina1120 mm
Višina sedeža827 mm
Medosje1233 mm
Najmanjša oddaljenost od tal245 mm
Suha teža243 kg