yamaha_260971_2013_yam_vxsport_eu_purwdpbm11_act_004_sqthb100.jpeg
VX Sport

Opis

VX Sport

Preizkusite svojo pustolovsko žilico.

Podajte se na razburljive dogodivščine z zmogljivim agregatom in elegantno oblikovanim trupom izvrstnega vodnega skuterja VX Sport za začetnike, ki je namenjen za vsak žep, a pri tem ohranja svoje agresivne lastnosti. Vodni skuter VX Sport za začetnike ima razkošno oblikovan nov pokrov temno modre barve, izvrstne zmogljivosti in dovolj prostora za udobno vožnjo treh oseb. To je več kot dovolj, da zvabi v vodo tudi začetnike.

Izjemno delovanje in nizka poraba goriva sodelujeta z legendarno Yamahino zanesljivostjo 4-taktnega agregata z vbrizgavanjem goriva, ki deluje tiho in ne onesnažuje okolja. Trup VX je okreten in odziven ter poskrbi za izjemno samozavestno upravljanje vodnega skuterja. Tako je zagotovljena vrhunska udobna vožnja in dosledno zanesljivo delovanje. Vodni skuter VX pa ima še dodatno opremo, kot so konveksna vzvratna ogledala, podaljšana krma in kljuka za vleko. Svojo prvo vodno pustolovščino zaupajte vodnemu skuterju VX Sport.

 

Visoko zmogljiv DOHC športni agregat

Vodni skuter VX Sport poganja izjemno lahek, tekočinsko hlajen, 4-valjni, 1.052 ccm, 20-ventilski, DOHC agregat. Elektronsko vbrizgavanje goriva omogoča najučinkovitejšo porabo goriva agregata v tem razredu in s tem zagotavlja gladko moč z nizko porabo goriva in nizkimi emisijami. Velik 60-litrski rezervoar goriva vam omogoča daljšo in brezskrbno vožnjo.

 

Več-rebrna oblika trupa

Enostavno vodljiv, elegantno ozek črn trup je eden od razlogov, zakaj so vodni skuterji VX tako priljubljeni. Oblika s polovičnim V ugrezom zagotavlja odzivno vodljivost ter nevtralno zavijanje kakor tudi izjemno stabilnost in udobje - lastnosti, ki jih nebi mogli pričakovati od vodnega skuterja s sedežem za 3-osebe - celo v težavni, spremenljivi vodi. Prepričajte se sami, če ne verjamete.

 

Visoko-pretočna pogonska turbina

Edinstvena tehnologija se skriva za legendarnim slovesom vodnega skuterja WaveRunner, ki je znan po živahni vodljivosti in vznemirljivi vožnji. Kombinacija vsesa z velikim pretokom, visoko-pretočne pogonske turbine ter impelerja iz nerjavečega jekla z natančno izdelanim ohišjem poskrbi za izjemno poskočnost in pospeševanje.

 

Dobrodošli na krovu - podaljšana krma za večje udobje

Razkošna in praktična podaljšana krma še bolj poudari zunanjo obliko vodnih skuterjev serije VX, zato je še privlačnejši za navdušence vodnih športov. Vsi modeli VX so opremljeni tudi z udobnimi proti-zdrsnimi talnimi oblogami "Hydro-Turf", zato bo deskanje ali smučanje navodi ter plavanje s prijatelji še zabavnejše.

 

Spakirajte in se odpeljite

Ogromni prostori za za shranjevanje zagotavljajo veliko uporabnega prostora za osebne predmete. Skupaj je na voljo 57 litrov prostornine za shranjevanje. Prostor v premcu ter predal za rokavice sta idealna za tiste predmete, ki so nujni za vašo pustolovščino.

 

Konveksna vzvratna ogledala

Začetni model serije VX, vodni skuter VX Sport je standardno opremljen tudi z konveksnimi vzvratnimi ogledali. Tako boste imeli odličen pregled nad dogajanjem za seboj, kar je ključnega pomena, kadar vlečete smučarja, deskarja ali ostale pripomočke za zabavno vožnjo na vodi.

 

 

 

 • Tekočinsko hlajen, 4-valjni, 4-taktni, 1.052 ccm, 20-ventilski, DOHC agregat
 • Več-rebrna oblika trupa za večjo stabilnost in boljšo vodljivost
 • Konveksna vzvratna ogledala
 • Idealen za vse vrste vodnih športov; smučanje, deskanje, in ostali vodni športi
 • Yamahin sistem nadzora agregata (Y.E.M.S.)
 • Yamahin sistem za zmanjševanje hrupa (Y.S.S.S.)
 • Več-funkcijski digitalni merilnik
 • Visoko-pretočna pogonska turbina
 • Proti-zdrsne talne obloge "Hydro-Turf"
 • Avtomatska potopna črpalka
 • Yamahin varnostni curek "Visibility Spout"
 • Izjemno lahek vodni skuter za 3-osebe
 • Nizki stroški vzdrževanja

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4-stroke - 4-cylinder - DOHC 5-valve
Vrtina & gib76mm x 58mm
Prostornina1052 cc
Teža319 kg
UplinjenjeElektronski vbrizg goriva
Rezervoar za gorivo60 litrov
Rezervoar za olje4,3 litra
VžigTCI
MazanjeOljna črpalka
Dolžina3.22 m
Širina1.17 m
Višina1.15 m
Nosilnost1 - 3 osebe (240kg)
Prostor za prtljago70.5 litrov
Kompresijsko razmerje11.4 : 1
IzpuhStandardni