yamaha_363420_2014_yam_xvs1300cu_eu_dyrc4_sta_001_sqthb100.jpeg
yamaha_363421_2014_yam_xvs1300cu_eu_dyrc4_sta_002--1-_sqthb100.jpeg
XVS 1300 Custom

 

Opis

Spoznajte vožnjo s ponosom.

 To motorno kolo je polno ponosa.

Zelo iztegnjene vilice dajo vedeti, da to ni navaden potovalni motor. Z dinamično združitvijo agregata V2 in napredne tehnologije je motor XVS1300 Custom prava stvar. Sami poglejte ta radikalni potovalni motor in videli boste, da je nekaj posebnega. XVS1300 Custom odlikuje pristni slog potovalnega motorja, in sicer zaradi zelo iztegnjenega prednjega dela in velikega agregata V2, s čimer se ta motor povsem razlikuje od ostalih. Ta motor je resnično nabit z zanosom, neglede na to, s katerega zornega kota ga pogledate.

Dolga in nizka šasija, opremljena z izjemno nizkim sedežem in nazaj osmerjenim krmilom, je izdelano tako, da je upravljanje med vožnjo po mestu enostavno ter stabilnost pri visoki hitrosti zelo dobra. Visoko - zmogljiv, tekočinsko hlajen agregat V2 s 1.304ccm pa je sposoben močnih pospeškov, ki vas bodo odnesli kot še nikoli. Ker ima lahka platišča in pnevmatike z nizkim profilom, je motor XVS1300 Custom pripravljen, da se poda na pot.

 

Iztegnjene prednje vilice za pristen videz chopperja

Radikalno oblikovan sprednji del ima vilice, ki so izjemno iztegnjene pod 40-stopinjskim kotom, tako da je videti kot pristen chopper, ki privlači poglede. Ne glede na to, ali je XVS1300 Custom parkiran v središču mesta ali pa potuje po avtocesti - redko katero motorno kolo se lahko ponaša z držo kot je njegova. Ta izjemno privlačen paket dopolnjujeta nazaj usmerjeno krmilo in prednje kolo velikega premera.


Izdelan za predelavo po meri

Motor XVS1300 Custom v standardni izvedbi je eden najbolj zaželenih potovalnih motorjev V-2 kar jih vozi po cestah. Če pa ga želite nadgraditi, je to motorno kolo idealno za predelavo po meri. Jeklen prednji del in zadnje blatnike je mogoče obrezati, spremeniti in pobarvati tako, kot ustreza vašemu slogu, Yamaha pa ponuja tudi veliko dodatne opreme, s katero si lahko pomagate pri ustvarjanju svojega popolnega motorja po meri.

 


Stabilnost z okretnostjo

Domiselna geometrija šasije XVS1300 Custom je zasnovana tako, da je ta robustni motor V-2 kljub svoji velikosti izjemno okreten in enostaven za vožnjo. Iztegnjene vilice zagotavljajo dobro stabilnost pri vožnji naravnost, posebna zasnova vpetja, združena z nizkim težiščem motorja, pa poskrbi za okretnost med vožnjo pri nizkih hitrostih.


21-palčno prednje kolo in nizek sedež

Dolga in nizka šasija motorja XVS1300 Custom ima 21-palčno prednje kolo velikega premera, ki poudarja iztegnjeni prednji del in tako prispeva k pristnemu videzu potovalnega motorja s sproščenim upravljanjem. Stopničasto oblikovan dvojni sedež, ki je visok samo 670mm, omogoča vozniku, da pri postanku položi obe nogi na tla, kar pripomore k udobju in samozavesti.

 


Robusten V-2 agregat

V osrčju tega pristnega novega potovalnega motorja je robusten tekočinsko hlajen, 60-stopinjski V2 agregat SOHC s 1.304ccm, ki združuje klasičen klasičen videz potovalnega motorja z moderno tehnologijo. Ta agregat z vbrizgavanjem goriva ima enojni sornik glavne gredi, ki daje močne sunke V-2, hkrati pa omogoča visok navor pri nizkih vrtljajih za izjemne zmogljivosti in užitek pri lahkotni vožnji.


Tih in učinkovit jermenski pogon

5-stopenjski menjalnik z gladkim prestavljanjem preko učinkovitega jermenskega pogona prenaša močne odzive visokega navora tega velikega V-2 motorja na široko zadnjo pnevmatiko. Vzdržljiv jermenski pogon je brezhiben in tih, potrebuje pa tudi zelo malo vzdrževanja in ima dolgo življensko dobo, zato lahko še naprej uživate v vožnji - to pa je bistvo motorja V2.

 


Platišča iz litega aluminija in disk zavore velikega premera

Vrhunski videz tega potovalnega motorja dopolnjujejo dinamična 5-kraka platišča iz litega aluminija, za optimalne ravni oprijema pa poskrbi 18-palčno zadnje kolo agresivnega videza, ki ima zadnjo pnevmatiko širine 210mm z nizkim profilom. S prednjo disk zavoro s 320mm in zadnjo disk zavoro 310mm ima ta karizmatični potovalni motor izjemno moč zaustavljanja.


Videz "zračno hlajenega" z učinkovitostjo tekočinskega hlajenja

Tekočinsko hlajen agregat V-2 združuje pristni slog z napredno tehnologijo tako, kot pri nobenem drugem potovalnem motorju. Velika rebra v slogu "zračnega hlajenja" dajejo klasičen retro videz, skrite cevi in notranji prehodi za hladilno tekočino pa omogočajo večjo zmogljivost in višjo učinkovitost, ki sta odliki tekočinskega hlajenja.

 

 

 • Iztegnjene prednje vilice za klasičen videz
 • Izdelan za predelavo po meri
 • Tekočinsko hlajen agregat V2 s 1.304ccm in visokim navorom
 • Okretna in enostavna vodljivost
 • Vrhunski motor z dostopno ceno
 • Dolga in nizka šasija potovalnega motorja
 • Nizka višina sedeža in nazaj obrnjeno krmilo
 • Brezhiben in tih jermenski končni prenos
 • 21 palčno prednje kolo velikega premera
 • Lahka 5-kraka platišča iz litega aluminija
 • Široka zadnja nizkoprofilna pnevmatika (210mm)
 • Disk zavori velikega premera, spredaj 320mm / zadaj 310mm
 • Edinstvena garancija Yamaha - 3 leta

 

 

Pošljite povpraševanje