yamaha_261167_2013_yam_vxdeluxe_eu_drmr_act_005_sqthb100.jpeg
VX Deluxe

Opis

Maksimalna udobnost in slog (VX Deluxe/VX Cruiser)

  • DRUŽINSKI VODNI SKUTER Z VISOKIMI ZMOGLJIVOSTMI
  • SEDEŽI ZA 3 OSEBE
  • ODLIČEN ZA KRIŽARJENJE IN ZABAVO - IZJEMNO LAHEK - SAMO 322kg

 

Ime, ki pove vse – ta dva vodna skuterja čudovitega videza sta verziji Deluxe in Cruiser, ki izhajata iz izredno uspešnega modela VX, vodilnega na tržišču.

Ponujata enak agresiven slog, izjemno ekonomičnost, presenetljivo zmogljivost ter odlično vsestranskost, toda seznam opreme zajema še malce več razkošja, kot so konveksna ogledala, vzratna prestava in Yamahin daljinski varovalni sistem. To pa še ni vse, dobili boste skuter, ki je Yamahi prisvojil naslov Vodni skuter leta – že sedmič!

VX Cruiser je posebej namenjen za sproščena, dolga križarjenja na način, ki ga pozna le Yamaha. Na dolgih razdaljah, razkošen Cruiser naslon ponuja vozniku in sopotniku izjemno udobnost, skupaj z odličnim nadzorom med zavijanjem ter zanesljivostjo upravljanja.

Oblika trupa za visoke zmogljivosti Miren, čist 4-taktni EFI motor Vzratna prestava Daljinsko zaklepanje in znižani vrtljaji Multifunkcijski digitalni prikazovalnik Konveksna ogledala Avtomatska potopna črpalka Predal za rokavice in velik prostor za shranjevanje na premcu Podaljšana krma Hydro-Turf® talne obloge. Samo VX Cruiser: Cruiser sedež Zložljiva stopnica

 

 

Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4-stroke - 4-cylinder - DOHC 5-valve
Vrtina & gib76mm x 58mm
Prostornina1052 cc
Teža322 kg
UplinjenjeElektronski vbrizg goriva
Rezervoar za gorivo60 litrov
Rezervoar za olje4,3 litra
VžigTCI
MazanjeOljna črpalka
Dolžina3.22 m
Širina1.17 m
Višina1.15 m
Nosilnost1 - 3 osebe (240kg)
Prostor za prtljago70.5 litrov
Kompresijsko razmerje11.4 : 1
IzpuhStandardni