2016_YAM_MT09SR_EU_MS1RB_STA_002_sqthb100.jpeg
MT-09 Street Rally

Opis

Spoznajte skrajnost

Model MT-09 Street Rally ima nove Yamahine originalne sestavne dele, zato vas pozdravlja s še bolj agresivno podobo. S tem motorjem v "naked" stilu z barvnim vzorcem tekoče kovine ni šale.

MT-09 Street Rally ima ekskluzivno nov oklep in sestavne dele šasije, zato ta 3-valjni motor z visokim navorom in zmogljivostmi deluje še bolj radikalno. Novi pokrovi rezervoarja za gorivo, stranske ploščice s številkami in pokrovi vilic prispevajo k skrajno dirkalni podobi, nov višji in ploskejši sedež pa poskrbi za bolj uravnovešen vozni položaj. Celotno podobo tega izjemnega modela dopolnjujejo barvni vzorec tekoče kovine, nova grafika, pokrov prednje luči in ščitnik rok.

MT-09 Street Rally je zasnovan tako, da na cesti navdušuje s svojim surovim, enakomernim navorom in izjemnim pospeševanjem. Z okretnim in aluminijastim okvirjem ter visokim razmerjem moči in teže to zmogljivo motorno kolo nove generacije postavlja nova pravila.

* Akrapovič izpušni sistem ni del serijske opreme modela MT-09 Street Rally. Na voljo je kot originalna dodatna oprema, pri vseh pooblaščenih prodajalcih Yamaha motociklov

 

 

Kompakten in lahek 850ccm - 3-valjnik

Naši oblikovalci so razvili za MT-09, da bo lahek in kompakten v vseh pogledih, popolnoma nov CF aluminijast okvir. Njegova majhna teža in odlična togost ravnovesja prispeva k agilni vožnji in pomaga ohraniti celotno težo motocikla na najnižji točki.


Nova, lahka 10-kraka platišča

Naglas na nizko težo se opazi na vsakem delu tega motocikla in da bi se dosegle majhne nevzmetene teže je MT-09 Street Rally opremljen z povsem novimi aluminijastimi 10-krakimi platišči. Lahka kolesa so opremljena na novo razvitih radialnih gumah, 120/70ZR17 spredaj in 180/55ZR17 zadaj, ki ponujajo izjemno stabilno in odzivno upravljanje.

 

Lahek aluminijast CF okvir

Da bi MT-09 Street Rally bil lahek, ozek in kompakten so naši dizajneri razvili povsem nov CF aluminijast vlit okvir. Lahek, izjemno čvrst akvir ponuja izvrstne performanse pri nadzoru.


Izjemni "supermoto" oklepi

Za agresivno sliko je Street Really obarvan v posebno Tech Graphite barvo z novimi grafikami in opremljen z ekskluzivnimi komponentami - vključujoč pokrov prednjega žarometa, pokrove rezervoarja za gorivo, bočne nosilce za namestitev številk, pokrove prednjih vilic in ščitnike za roke. Širši nasloni za noge, ožji sedež ter "špica" izpod agregata pa še dodatno izpopolnjujejo supermoto izgled.

 

Športni "supermoto" stil

Novi MT-09 Street rally je namenjen za iznajdljivost v različnih primerih, od športne vožnje do zabavnih voženj čez prosti vikend, kakor tudi za prevoz v službo. Široko krmilo, dolg udoben sedež, agresivna pozicija vožnje v supermotostilu in velik 14-litrski rezervoar goriva je le nekaj kar ponuja MT-09 Street Rally za brezskrbno vožnjo in kompaktno pozicijo voznika.


Monocross zadnje vzmetenje z asimetrično aluminijasto nihajno roko

Lahka asimetrična ALU nihajna roka, ki daje nizke nevzmetne mase za odzivno delovanje vzmeti ponuja udobno vožnjo. Skoraj vodoravno zadnje vzmetenje se nahaja pod sedežem in skupaj s ALU nihajno roko postavljena na zunanjem delu, daje izjemno dober občutek voznikovemu voznemu položaju.

 

 

 • 689cm, 2-valjni, vrstni agregat
 • 4-taktni, tekočinsko hlajen
 • Crossplane Philosophy« dizajn z 270-stopinjskim zamikom glavne gredi
 • Močan in lineren navor
 • Izjemno nizka in učinkovita poraba goriva
 • Narejen za optimalni užitek voznika
 • Izredno nizka teža – samo 164kg
 • Agilen in enostaven za upravljanje
 • Lahka aluminijasta platišča z 10-imi kraki
 • Digitalni instrumenti z LED zaslonom
 • Dvojni 282mm prednji diski in 4-batne zavorne čeljusti

 

 

Pošljite povpraševanje