2016_YAM_MT07MC_EU_BNS4DSJ_ACT_003_sqthb100.jpeg
MT-07 Moto Cage

Opis

 

 NOVI MT-07 MOTO CAGE- VZNEMIRITE SVOJO TEMNO PLAT

Najprej se je pojavil motor MT-07, ki je spremenil pravila igre. Sedaj pa so pri Yamahi ustvarili še radikalnejšo

različico tega 700 ccm dvovaljnika z visokim navorom.

Prihaja MT-07 Moto Cage - in ta vas je pripravljen pognati do roba.

Yamahin motor MT-07, ki je izdelan tako, da prinaša še več doživetij in čustev, zažiga v srednje težkem razredu, saj ima agregat z visokim navorom ter izjemno okretno šasijo. Zdaj smo to zmagovalno zasnovo povzdignili še na višjo raven - z radikalno oblikovanim modelom Moto Cage, privlačnim novim motornim kolesom, ki na ulice prinaša še robustnejši videz. S tem urbanim akrobatom, katerega srednji del je za dodatno zaščito opremljen s svetlo rdečo cevasto kletko - ni šale. Kontrast barve platišč in pozornost zbujajoča grafika poudarjajo njegov uporniški navdih, k bojevniškemu videzu pa pripomorejo tudi nastavljiva maska za žaromet in več posebnih delov šasije, ki so svetlo rdeče barve.

 

Digitalni instrumenti, nameščeni na krmilu

Tehnološko dovršeni instrumenti so nameščeni neposredno na vrhu krmila, tako, da ima voznik jasen pregled nad dogajanjem pred sabo. Na preglednem LED-zaslonu sta prikazovalnik prestav in merilnik nivoja goriva, najvišji stolpci obratomera pa so v območju med 4000 in 8000 vrtljajev na minuto, kjer je najmočnejši navor.

 

Preizkušeno v urbanem okolju

S svojim izjemnim videzom ter bogato izbiro posebnih delov model Moto Cage pomika zasnovo na novo raven. Ekskluzivna zaščita hladilnika in trpežen spodnji ščitnik, ki sta obarvana svetlo rdečim zaključnim slojem, pripomoreta k zaščiti agregata, lahki ščitnik členov ter nova, privlačna grafika in stilsko oblikovan sopotnikov sedež pa poudarjajo cestni izgled motorja.

 

10-kraka lita platišča v rdeči in črni barvi

Lahka 10-kraka platišča, z zaključnim slojem v kontrastnih barvah, ki poudarjajo edinstven videz motorja MT-07 Moto Cage, prispevajo tudi k njegovi izjemni okretnosti. Na rdeče obarvano prednje platišče je nameščena pnevmatika 120/70 ZR17, na črno zadnje platišče pa široka pnevmatika 180/55 ZR17, ki omogoča optimalen oprijem in natančen nadzor.

 

Robustna cevasta kletka

To novo motorno kolo izstopa vsepovsod, kjer se pojavi: okrog njegovega sprednjega dela je namreč ovita nova, trdna cevasta kletka. S to lahko strukturo v svetlo rdeči barvi je nov model MT-07 Moto Cage dodatno zaščiten, njegov urbani videz pa je robusten in uporniški.

 

Zadnje vzmetenje z vzvodi

Sistem zadnjega vzmetenja z vzvodi (Monocross) ima vodoravni blažilnik, nameščen neposredno na ohišje agregata, tako, da prihrani prostor in izboljša zmogljivosti šasije. Za več užitkov pri pospeševanju je motor MT-07 Moto Cage opremljen s kratko, 530mm nihajno roko, ki poveča občutek povezanosti voznika in motorja.

 

Nastavljiva maska za žaromet

Motor MT-07 Moto Cage, namenjen mladim voznikom je opremljen z vpadljivo oblikovano masko za žaromet, ki jo je mogoče zlahka nastavljati po višini. Rdečo cevasto kletko, ki je nameščena na šasijo, dopolnjujejo svetlo rdeče reliefne nalepke na rezervoarju za gorivo in ohišju, zaradi opazne slike pa bodo to radikalno motorno kolo zagotovo povsod opazili.

 

689 ccm, vrstni, 2-valjni agregat z visokim navorom

Značaj novega MT-07 Moto Cage je tako poseben zato, ker ima ta motor zmogljiv 689 ccm, vrstni 2-valjni agregat. 270-stopinjska glavna gred z neenakimi intervali vžiga daje močan občutek pospeševanja, odličen oprijem ter močan zvok ob izpuhu, izjemno enakomeren navor pa poskrbi za vrhunske zmogljivosti.

 

Lahek in ozek cevast okvir

Za enostavno upravljanje in izredno okretnost, še posebej v urbanih okoljih, ima nov motor MT-07 Moto Cage lahek in ozek jeklen okvir, ki 2-valjni agregat uporablja kot sestavni del ohišja. Ta močna in lahka šasija skupaj s kompaktno medosno razdaljo in razkošnim vzmetenjem omogoča odzivno ter privlačno vožnjo.

 

 

 • Tekočinsko hlajen, vrstni, 2-valjni, 4-taktni, 689 ccm agregat
 • Izjemen in močan enakomeren navor
 • Posebna zaščitna cevasta kletka
 • Nastavljiva maska za žaromet
 • Privlačna nova zasnova rezervoarja za gorivo in grafika na ohišju
 • Nevsakdanji videz z ekskluzivnimi sestavnimi deli šasije
 • Nizka suha teža, ki znaša samo 164 kg
 • Okreten, vodljiv in preprost za upravljanje
 • Oklep lepe oblike ima težišče na sprednjem delu
 • Lahka 10-kraka platišča v kontrastnih barvah
 • Digitalna instrumentalna plošča s popolnim LED zaslonom
 • Dvojne, 282mm prednje disk zavore s 4-batnimi zavornimi čeljustmi
 • Izredno nizek strošek vzdrževanja
 • 3 LETA GARANCIJE

 

 

Pošljite povpraševanje