yamaha_pw50_001_v2_sqthb100.jpeg
PW50

Opis

PW 50 - motocikel za favorite

Terenske dogodivščine se začnejo tukaj.

Z obilico uporabniku prijaznih varnostnih značilnosti, je lepo oblikovana Yamaha PW50 izjemno lahek, 2-taktni mini motor, ki ga bodo vzljubili tako otroci kot starši. Ko je govora o otroških mini motorjih, je Yamaha jasen odgovor. Z vozniku prijazno obliko, je popolnoma jasno, zakaj je PW50 s 50ccm 2-taktnim agregatom priljubljena pri otrocih in starših.

Varnostne značilnosti vključujejo prilagodljiv plin, ki omogoča staršem, da omejijo največjo hitrost za prilagoditev voznikovim voznim sposobnostim - in zaščitena pogonska gred zmanjšuje vzdrževalna dela. Ni strahu zaradi menjavanja prestav, njegov živahen 50ccm 2-taktni agregat uporablja popolnoma avtomatski menjalnik za preprost "obrni plin in se pelji" način vožnje.

S samo 39kg je ta izjemno lahek in kompakten mini motor idealen način, da se vaš otrok zabava ure in ure ter razvija vozne sposobnosti.

 

Popolnoma avtomatski 50ccm 2-taktni agregat

Pw50 ima lahek 50ccm 2-taktni zračno hlajen agregat izdelan posebej za potrebe mladih voznikov. Tekoč in odziven, popolnoma avtomatski menjalnik poskrbi za vozniku prijazen "obrni plin in se pelji" učinek - preprost omejevalnik plina omogoča staršem, da prilagodijo končno hitrost voznikovim sposobnostim.

 

Pogonska gred, ki zahteva malo vzdrževanja

Čisto vsak del tega odličnega motorja PW50 je zasnovan tako, da vozniku olajša vožnjo in vzdrževanje. Popolnoma zaprt pogonski sistem je čist in tih, kar skupaj z obliko, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, predstavlja očitno izbiro za mlade voznike in starše, ki si želijo preprostega življenja.

 

Nizek sedež in uporabniku prijazne komande

Z višino sedeža, ki znaša samo 485mm in udobnim položajem med vožnjo, se bodo začetniki na PW50 takoj počutili kot doma. Krmilo je podobno tistemu na kolesu, zadnja zavora se krmili z desno roko in prednja zavora z levo, kar olajša delo začetnikom.

 

Močna tri-kraka kolesa

Čeprav tehta samo 39kg, je to trpežni mini motor, ki zagotavlja leta in leta zabave. 3-kraka, 10-palčna jeklena kolesa so močna in se jih zlahka čisti - za veliko oprijema na PW50 pa poskrbijo 2,5-palčna široka kolesa.

 

Lahki in močni oklepi iz polipropilena

Tako kot Yamahini zmogljivejši terenski motorji, je tudi PW50 opremljen z močnimi oklepi iz polipropilena, ki združujejo veliko moč z nizko težo. Prednji in zadnji blatnik ter stranske plošče so dirkaško modre barve, svetle poslikave rezervoarja in belo ozadje za dirkaške številke pa dajejo temu vodilnemu mini motorju športen izgled.

 

Izjemno lahek izpuh z visoko postavitvijo

Poglejte izpuh in se prepričajte se kako daleč so šli naši inženirji, da bi zagotovili varnost in priročnost. Toplotni ščit nudi dodatno zaščito, izjemno lahka cev pa je speljana blizu agregata za večjo oddaljenost motorja od tal in izboljšano zaščito.

 

Preprosta uporabnost

Staršem, ki nimajo izkušenj iz sveta motociklizma, ni treba skrbeti za mehanske zadeve, saj pametna zasnova PW50 olajšuje uporabo tega motorja. Ločen 2-taktni rezervoar olja pomeni, da vam ni treba predhodno mešati goriva z oljem, lahko dostopen agregat, močna jeklena platišča in pogonska gred pa zahtevajo le malo vzdrževanja.

 

 

 

  • 50 ccm, 2-taktni zanesljiv agregat
  • Popolnoma avtomatski menjalnik
  • Izjemno lahek - samo 39 kg
  • Enostavno upravljanje
  • Kompaktna jeklena šasija
  • Ločen rezervoar za olje
  • Yamaha dizajn serije YZ
  • Primerna starost od 3-8 let

 

 Pošljite povpraševanje

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina49cc
Hlajenje motorjaZračno hlajenje
Tip motorja2-taktni, 1 cilinder
Vrtina x Gib40 x 39.2 mm
Kompresijsko razmerje6.0:1
Največja moč2.0kW (2.7 HP) @ 5,500 rpm
Največji navor3.8Nm (0.39 kg-m) @ 4,500 rpm
MazanjeYamaha Autolube
Uplinjene/Dovod gorivaMikuni VM12/1
Sklopkamokra, centrifugalna
VžigCDI
Sistem vžiganožni
MenjalnikAvtomatični
PogonPogonska gred
Rezervoar za gorivo2 litra
Rezervoar za olje0,35 litra

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeTeleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNihajna roka
Prednje zavoreBoben
Zadnje zavoreBoben
Prednja guma2.50-10-4PR
Zadnja guma2.50-10-4PR
Hod spredaj60 mm
Hod zadaj50 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina1245 mm
Skupna širina575mm
Skupna višina715mm
Višina sedeža485 mm
Medosje855mm
Najmanjša oddaljenost od tal105mm
Suha teža37 kg