yamaha_160358_2012_yam_yfm125-l_eu_dpbsnatv1_act_001_sqthb100.jpeg
Grizzly 125

 

Opis

YFM125 Grizzly

Prijatelj na katerega se lahko zanesete kadarkoli.

Grizzly 125 je popolno vozilo za začetnike in profesionalce, ki si želijo preprostega upravljanja pri prevažanju manjših tovorov, olajšati delo na kmetiji ali pa si želijo le prijetno prevozno sredstvo, ki ga lahko upravljajo tudi otroci. Ima majhno težo in ga lahko preprosto upravljajo tako začetniki, kakor izkušeni vozniki. Če ste ugotovili, da bi pri vaših opravilih potrebovali štirikolesnik ter s tem razveselili otroke, je Grizzly 125 prava rešitev za vas.

Je trpežno in praktično vozilo, ki je ustrezno izdelano, da ga lahko upravljajo vozniki z različnimi izkušnjami upravljanja štirikolesnikov. Ročico avtomatskega menjalnika prestavite v prestavo za vožnjo naprej, dodajte plin in že ste pripravljeni na odhod. Štirikolesnik je idealen za prevažanje lahkih tovorov, za dela na kmetiji, delo s čredami živine, ali pa samo za udobno, uživaško vožnjo po različnih terenih. Je izjemno zanesljiv, omogoča udobno vožnjo in je preprost za upravljanje ter potrebuje le malo vzdrževanja. Ker ima zelo praktično velikost, ne boste imeli težav pri njegovem prevozu ali shranjevanju.

 

Natančno zasnovan agregat

4-taktni agregati v Yamahinih ATV vozilih zagotavljajo velik navor v območju nizkih in srednjih vrtljajev. Rezultat so večje zmogljivosti na katerem koli terenu. Grizzly 125 uporablja 4-taktni, 1-valjni, 125 ccm agregat, ki je izjemno zanesljiv.

 

Električni zagon s pritiskom na gumb

Vžig štirikolesnika Grizzly 125 je zelo preprost in zanesljiv, saj morate le pritisniti na gumb za električni zagon. Potem enostavno izberite prestavo za vožnjo naprej ali vzvratno in dodajte plin. Tako enostavno je.

 

Preprost prenos

Popolnoma avtomatski prenos s klinastim jermenom in položaji naprej, nevtralno ter vzvratno, še dodatno olajša vožnjo modela Grizzly 125, saj vam ni treba prestavljati, kar se še posebej pozna pri vožnjah na daljše razdalje.

 

Vzmetenje z "A" rokami

Štirikolesnik Grizzly 125 se ponaša z močnim vzmetenjem, ki omogoča udobno vožnjo in nadzor nad vozilom, ko se vozite po zahtevnem terenu. Neodvisno prednje vzmetenje z A-rokami in trdna zadnja nihajna roka zagotavljata blaženje udarcev za prijetno in elegantno vožnjo ter odzivno krmiljenje.

 

Velika oddaljenost agregata od tal

Kompaktna zasnova Yamahinih agregatov za ATV vozila zagotavljajo veliko oddaljenost agregata od tal tudi pri neravnem terenu, zato so vozila izjemno stabilna in omogočajo udobno vožnjo. Če naletite na oviro, bodo močne drsne plošče varovale agregat in šasijo štirikolesnika pred poškodbami.

 

Ergonomska zasnova

Vsi Yamahini ATV-ji so izdelani tako, da omogočajo preprosto upravljanje in udobno vožnjo, ne glede na velikost in postavo voznika. Grizzly 125 pri tem ni izjema, saj ga lahko enostavno uporabljajo tudi neizkušeni vozniki.

 

 

 • 125 ccm zanesljiv agregat
 • Izjemno enostavno upravljanje
 • Električni zagon s pritiskom na gumb
 • Kompakten, čvrst in lahek
 • Popolnoma avtomatski prenos
 • Položaj nevtral, naprej in vzvratno
 • Parkirna - ročna zavora na krmilu
 • Nastavljiv omejevalec hitrosti (za otroke)
 • Široki blatniki z vgrajenimi talnimi površinami za noge
 • Popolnoma zatesnjene prednje in zadnje bobnaste zavore
 • Primeren tudi za mlajše voznike

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina124 cc
Hlajenje motorjaZračno hlajenje
Tip motorjaEnovaljni, 4-taktni, zračno hlajenje
Vrtina x Gib49 x 66 mm
Kompresijsko razmerje9.0 : 1
MazanjeSuhi karter
VžigMikuni VM 18 SH
Sistem vžigaElektrično
MenjalnikV-belt automatic, F/N/R
Rezervoar za gorivo7 litrov

ŠASIJA

Prednje zavoreSealed double drum
Zadnje zavoreSealed drum
Prednja guma20 x 7-8
Zadnja guma22 x 10-8

DIMENZIJE

Skupna dolžina1700 mm
Skupna širina990 mm
Skupna višina980 mm
Višina sedeža685 mm
Medosje1080 mm
Najmanjša oddaljenost od tal265 mm
Mokra teža139 kg