yamaha_163153_2012_yam_xvs950a_eu_smx_sta_001_sqthb100.jpeg
XVS950A Midnight Star

Opis

XVS 950 Midnight Star

Predstavljajte si klasičen stil in brnenje mogočnega cruiserja, v kombinaciji z enostavnim upravljanjem, dolgo in nizko šasijo ter lahkotnim občutkom manjšega motorja. Če ste novinci v svetu velikih cruiserjev, ali pa jih vozite že vrsto let, je težko ostati ravnodušen ob pogledu na XVS950A Midnight Star.

V prid mu govori nizek, udoben položaj za vožnjo, ali godrnjavo, neenakomerno predenje visokega navora, ki ga ponuja 942ccm V-2 agregat. Prednosti so tudi lahkotno, enostavno upravljanje, ali klasičen cruiser izgled, kar poudarja dolga in nizka šasija ter nekatere izpopolnjene tehnične poteze.

Karkoli že je, ta motor vas bo prisilil, da se odpravite na širne ceste. Zato ga zajahajte, se sprostite in obrnite ročico za plin in doživite čist in preprost užitek v popotovanju.

 

Valja v obliki črke V

Poglejte XVS950A in vaše oči bodo takoj pritegnil mišičast agregat. Ta čudovit izgled hladilnih teles valja prispeva h klasičnemu stilu, skupaj z valji v obliki črke "V". Klasičen cruiser videz poudarjajo lepo oblikovana hladilna telesa na glavi valja za močan občutek visoke kakovosti.

 

Agregat z visokim navorom

Obrnite plin na XVS950A in kmalu boste razumeli, zakaj ga imajo za klasičen cruiser. Midnight Star poganja 942ccm, zračno hlajen, V-2, 4-ventilski SOHC agregat z veliko navora. Ta mogočen agregat z vbrizgom goriva, zagotavlja energične zmogljivosti, ki kar prosijo za dolga popotovanja.

 

Energičen impulz

Če cenite prvobitno zadovoljstvo, ki vam ga ponujajo energični impulzi brnečega agregata, vam bo zvok XVS950A - ja zelo všeč. Agregat premore neenake intervale vžiga, ki omogočajo močno zaznavanje pospeška, za edinstven karakter in energičen zvok izpuha.

 

Okvir z dvojno kletko

Zajahajte XVS950A, trdno prepričani, da je tega mogočnega cruiserja enostavno nadzirati. Okvir motorja z dvojno kletko je bil zasnovan tako, da zagotavlja občutek lahkotnega upravljanja, idealno ravnotežje trdnosti pa pripomore k visoki odzivnosti in povečani udobnosti voznika.

 

Nizka višina sedeža

Ko se namestite na sedež XVS950A, boste opazili, kako neverjetno udoben je. Sedež je spredaj ozek, da se ujema z ozkim zadnjim delom rezervoarja za gorivo, kar vam omogoča lažjo postavitev nog na tla med mirovanjem motorja. Ponuja vam naraven položaj pri vožnji za večjo udobnost in nadzor.

 

Kolesa z velikim premerom

Zapeljite XVS950A v zavoj in ugotovili boste, da debela, 8-kraka kolesa iz aluminija niso tako debela samo zaradi izgleda. 18-palčno prednje kolo izjemno prispeva k lahkotnemu upravljanju motorja, kar vam daje zaupanje, da obrnete ročico za plin, ne glede na to, kako izkušeni voznik ste.

 

 

  • zanesljiv 942 ccm 54KM agregat
  • zračno hlajen
  • jermenski prenos
  • 18 palčna prednja pnevmatika
  • nizek in lahek aluminijast okvir
  • veliko dodatne opreme (opcija)
  • 3 LETA GARANCIJE

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina942 ccm
Hlajenje motorjaZračno hlajen
Tip motorja4-taktni, V-type 2-cylinder, 4-valve, SOHC
Vrtina x Gib85.0 x 83.0 mm
Kompresijsko razmerje39.4 kW (54 PS) @ 6,000 rpm
Največji navor9.0:1
MazanjeOljna črpalka
Uplinjene/Dovod gorivaVbrizg goriva
Sklopkamokra, večploščna
VžigTCI
Sistem vžigaElektronski
Menjalnik5 prestav
PogonJermen
Rezervoar za gorivo17 litrov
Rezervoar za olje4 litre

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeTeleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNihajna roka (monocross)
Prednje zavoreEnojni disk, FI 320mm
Zadnje zavoreEnojni disk, FI 298mm
Prednja guma130/70-18M/C 63H
Zadnja guma170/70B16M/C 75H
Hod spredaj135 mm
Hod zadaj110 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina2435 mm
Skupna širina1000 mm
Skupna višina1080 mm
Višina sedeža675 mm
Medosje1685 mm
Najmanjša oddaljenost od tal145 mm
Suha teža278 kg