yamaha_261011_2013_yam_fxhocr_eu_lgm3wr_act_005_sqthb100.jpeg
FX HO Cruiser

Opis

FX HO Cruiser

Privoščite si razkošje in spoznajte nova obzorja križarjenja.

Svoj užitek pri križarjenju lahko povečate še tako, da mu dodate razkošje in stil. Zmogljiv agregat in lahek trup iz materiala NanoXcel poskrbita za zmogljivosti in upravljanje brez primere. Najnovejši vodni skuter FX HO Cruiser ponuja velik napredek v razkošju in zmogljivostih. Vsaka podrobnost je izdelana tako, da vas bo navdušila še k večjemu uživanju na vodi.

Potovanje se začne z enakomernim prenosom moči agregata z veliko prostornino 1.812 ccm, čemur sledi čudovit občutek samozavesti, medtem ko raziskujete zanesljivo vodljivost ter stabilnost trupa in palube iz lahkega materiala NanoXcel. Raziskovanje se nadaljuje s sistemom elektronskega plina, nadzorom števila vrtljajev v vzvratni prestavi in daljinskim varnostnim sistemom ter številnimi drugimi lastnostmi, kot so nastavljivo krmiljenje, podaljšana krma, Cruiser sedež za 3 osebe in več prostora za shranjevanje.

 

Visoko zmogljiv "High Output" 1.812 ccm agregat

Prenos moči, ki zagotavlja velika prostornina zmogljivega 1.812 ccm agregata, je izvrsten, visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem s tremi lopaticami pa pomaga to moč spremeniti v izjemen pospešek. Elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI) omogoča gladko moč in učinkovito delovanje z varčno porabo celo pri uporabi navadnega neosvinčenega goriva.

 

Lahek trup in paluba iz izjemno lahkega NanoXcel® materiala

Dolg, eleganten trup in paluba sta izdelana iz Yamahinega edinstvenega materiala NanoXcel, ki je približno 25% lažji od običajnih materialih ( ki jih uporabljajo drugi vodni skuterji), kar vodnem skuterju FX SHO Cruiser omogoča okretno vodljivost ter optimalni izkoristek goriva. Najsodobnejša zasnova trupa ponuja več prostora in stabilnost, dodatni prostor za shranjevanje in več udobja med vožnjo.

 

Elektronski nadzor plina

Yamahin dovršen sistem elektronskega nadzora plina vas bo navdušil s "pametnimi" funkcijami. Za nastavitev in vzdrževanje določenih hitrosti uporabite tempomat (Cruise-Assist), funkcijo "No Wake" za enostavno upravljanje pri nizki hitrosti, za gladko manevriranje pa funkcijo "Reverse Traction Control", ki preprečuje previsoke vrtljaje med vzvratno vožnjo.

 

Enkratno udobje sedeža za tri osebe z odličnim razgledom

Udoben Cruiser sedež z ergonomsko obliko, ki zagotavlja izjemno udobje in zanesljivost , je resnična inovacija na tem področju. Omogoča mehko, izjemno udobno ter sproščujočo vožnjo za tri osebe, ob katerih ima vsak potnik jasen razgled nad dogajanjem. To je razkošje vodnega skuterja FX HO Cruiser, od stilskega premca do prostorne krme.

 

Praktične in hkrati razkošne funkcije

Vodni skuter FX HO Cruiser postavlja izjemno visoke standarde za vašo zabavo, saj ima edinstven krmilni sistem z nastavitvijo nagiba pogona in sedež za 3 osebe ter veliko krmno ploščad, nizko stopnico in dva ročaja za vkrcavanje. Prostori za shranjevanje, ki so premišljeno postavljeni okoli plovila, nudijo 40% več kapacitete za shranjevanje od predhodnih modelov FX.

 

Daljinsko zaklepanje in omejitev hitrosti

Ta inovativen sistem je prvič predstavljen ravno s strani Yamahe. S pritiskom na daljinski upravljalnik se aktivira posebna funkcija "L" mode (Low RPM) način delovanja (nizki vrtljaji) , ki omejuje hitrost plovila - idealno za nadzor plovbe po marini. Za vašo varnost in brezskrbnost pa s preprostim pritiskom na drug gumb daljinskega upravljalnika onemogočite vžig, nepooblaščeno uporabo ali krajo vašega plovila.

 

Pregledna in stilska instrumentalna plošča

Poleg stilskega in preglednega analognega merilnika hitrosti / obratomera, je na voljo tudi digitalni več-funkcijski zaslon s sredinsko nameščenimi gumbi za hiter dostop do podatkov o hitrosti, dolžini vožnje, nivoju goriva, urah delovanja in napetost akumulatorja. Pomembna pa so tudi samodejna opozorila za nizek nivo goriva, nizek pritisk ter pregrevanje.

 

 

 • visoko zmogljiv 1812ccm agregat s sistemom EFI
 • Nov, daljši trup in paluba iz lahkega materiala NanoXcel
 • Nova zasnova sistema za hitro nastavitev položaja trima (QSTS)
 • Nov razkošen dvodelni Cruiser sedež za 3 osebe
 • Prvi daljinski varnostni sistem na tem področju s funkcijo "Low RPM Mode"
 • Edinstven 4-stopenjski krmilni sistem z nastavitvijo nagiba motorja
 • Ročica za prosti tek in vzvratno vožnjo
 • Nizka stopnica na krmi in dva ročaja za vkrcavanje
 • Enostavna in pregledna instrumentalna plošča
 • 40% več prostora za shranjevanje od predhodnega modela
 • Priročne in stilske izvlečne bitve
 • Zmogljiva visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem s tremi lopaticami
 • Izjemno nizki stroški vzdrževanja

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4-stroke - 4-cylinder - DOHC 4-valve
Vrtina & gib86mm x 78mm
Prostornina1812 cc
Teža365 kg
UplinjenjeElektronski vbrizg goriva
Rezervoar za gorivo70 litrov
Rezervoar za olje4,3 litra
VžigTCI
MazanjeOljna črpalka
Dolžina3.37 m
Širina1.23 m
Višina1.24 m
Nosilnost1 - 3 osebe (240kg)
Prostor za prtljago89.6 litrov
Kompresijsko razmerje11 : 1
IzpuhStandardni