yamaha_261003_2013_yam_fxho_eu_drmr_act_006_sqthb100.jpeg
FX HO

Opis

FX HO

Spoznajte, kaj pomeni vsestranska zmogljivost.

Z zmogljivim in vsestranskim vodnim skuterjem boste izkusili bolj zabavno pustolovsko potovanje ali športno vožnjo kot kadarkoli prej. 4-taktni agregat s prostornino 1.812 ccm in lahek trup vodnega skuterja omogoča zmogljivosti in upravljanje brez primere. Vodni skuter FX HO predstavlja najboljšo kombinacijo ognjevite zmogljivosti in varčne porabe goriva. S številnimi funkcijami bo vaš užitek med pustolovskim potovanjem in športno vožnjo še večji.

Najsodobnejši 4-taktni motor s prostornino 1.812 ccm, visokotlačno črpalko in dovršenim elektronskim nadzorom plina, poskrbi za zmogljivo in varčno delovanje. Eleganten daljši trup, ki je izdelan iz edinstvenega lahkega materiala NanoXcel, pa obljublja najudobnejšo vožnjo in natančno vodljivost, kar ste jih kdaj doživeli. FX HO ponuja še več. Razkošen sedež za 3 osebe, položaj prostega teka, velika krmna in kopalna ploščad, praktična zasnova ročajev in stopnica za vkrcavanje ter prostor za shranjevanje. Seveda pa poleg tega ponuja še veliko več.

 

Visoko zmogljiv "High Output" 1.812 ccm agregat

Prenos moči, ki zagotavlja velika prostornina zmogljivega 1.812 ccm agregata, je izvrsten, visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem s tremi lopaticami pa pomaga to moč spremeniti v izjemen pospešek. Elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI) omogoča gladko moč in učinkovito delovanje z varčno porabo celo pri uporabi navadnega neosvinčenega goriva.

 

NanoXcel® za najlažji trup in palubo

Dolg, eleganten trup in paluba sta izdelana iz Yamahinega edinstvenega materiala NanoXcel, ki je približno 25% lažji od običajnih materialih ( ki jih uporabljajo drugi vodni skuterji), kar vodnem skuterju FX SHO Cruiser omogoča okretno vodljivost ter optimalni izkoristek goriva. Najsodobnejša zasnova trupa ponuja več prostora in stabilnost, dodatni prostor za shranjevanje in več udobja med vožnjo.

 

Elektronski nadzor plina

Yamahin dovršen sistem elektronskega nadzora plina vas bo navdušil s "pametnimi" funkcijami. Za nastavitev in vzdrževanje določenih hitrosti uporabite tempomat (Cruise-Assist), funkcijo "No Wake" za enostavno upravljanje pri nizki hitrosti, za gladko manevriranje pa funkcijo "Reverse Traction Control", ki preprečuje previsoke vrtljaje med vzvratno vožnjo.

 

Obilo razkošnih in praktičnih funkcij

Vodni skuter FX HO postavlja visoke standarde za vašo zabavo, saj ima edinstven krmilni sistem z nastavitvijo nagiba pogona in sedež za 3 osebe ter veliko krmno ploščad, nizko stopnico in dva ročaja za vkrcavanje. Prostori za shranjevanje, ki so premišljeno postavljeni okoli plovila, nudijo 40% več kapacitete za shranjevanje od predhodnih modelov FX.

 

Q.S.T.S. sistem za hitro nastavitev položaja trima

Edinstven Yamahin sistem QSTS poskrbi za izjemno prednost pred drugimi vodnimi plovili. Udobna vrtljiva ročica nudi odlično kontrolo 24-stopinjskega celotnega trim obsega, ki je s klikanjem nastavljiv v petih položajih. Predstavljajte si: ročico zavrtite naprej, da zaslišite "klik", naredite oster zavoj, nato jo zavrtite nazaj in se z vso hitrostjo odpeljete.

 

Daljinsko zaklepanje in omejitev hitrosti

Ta inovativen sistem je prvič predstavljen ravno s strani Yamahe. S pritiskom na daljinski upravljalnik se aktivira posebna funkcija "L" mode (Low RPM) način delovanja (nizki vrtljaji) , ki omejuje hitrost plovila - idealno za nadzor plovbe po marini. Za vašo varnost in brezskrbnost pa s preprostim pritiskom na drug gumb daljinskega upravljalnika onemogočite vžig, nepooblaščeno uporabo ali krajo vašega plovila.

 

Pregledna in stilska instrumentalna plošča

Poleg stilskega in preglednega analognega merilnika hitrosti / obratomera, je na voljo tudi digitalni več-funkcijski zaslon s sredinsko nameščenimi gumbi za hiter dostop do podatkov o hitrosti, dolžini vožnje, nivoju goriva, urah delovanja in napetost akumulatorja. Pomembna pa so tudi samodejna opozorila za nizek nivo goriva, nizek pritisk ter pregrevanje.

 

 

 • Visoko zmogljiv motor s 1812ccm in sistemom EFI
 • Dolg, eleganten trup in paluba iz lahkega materiala NanoXcel
 • Zmogljiva visoko-pretočna pogonska turbina z impelerjem s 3 lopaticami
 • Yamahin sistema za hitro nastavitev položaja trima (QSTS)
 • Ergonomsko oblikovan ročaj in sedež za 3 osebe
 • Prvi daljinski varnostni sistem na tem področju s funkcijo "Lov-RPM Mode"
 • Edinstven 4 stopenjski krmilni sistem z nastavitvijo nagiba motorja
 • Ročica za prosti tek in vzvratno vožnjo
 • Nizka stopnica na krmi in dva ročaja za vkrcavanje
 • Enostavna in pregledna instrumentalna plošča
 • 40% več prostora za shranjevanje od predhodnega modela
 • Yamahin sistem za zmanjševanje hrupa (YSSS)
 • Izredno nizki stroški vzdrževanja

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MARINE

Tip motorja4-stroke - 4-cylinder - DOHC 4-valve
Vrtina & gib86mm x 78mm
Prostornina1812 cc
Teža360 kg
UplinjenjeElektronski vbrizg goriva
Rezervoar za gorivo70 litrov
Rezervoar za olje4,3 litra
VžigTCI
MazanjeOljna črpalka
Dolžina3.37 m
Širina3.37 m
Višina1.16 m
Nosilnost1 - 3 osebe (240kg)
Prostor za prtljago89.6 litrov
Kompresijsko razmerje11 : 1
IzpuhStandardni