2015_YAM_G125YM_EU_RM7_ACT_006_sqthb100.jpeg
NMAX

Opis

 

Nova Yamaha NMAX. Del vsakdanjega življenja

Z novim Yamahinim športnim modelom NMAX se bo vaša vsakdanja vožnja v mesto spremenila v čisti užitek. Ta športni skuter za mestno vožnjo je zasnovan z namenom, da zagotavlja več užitkov v vožnji, skupaj z odzivnimi zmogljivostmi ter optimalno porabo goriva. Kompaktno ohišje skuterja NMAX nudi vam in vašemu potniku okretnost, ki jo potrebujete med prebijanjem skozi prometne ulice, zmogljiv 4-taktni 125 cm3 agregat pa omogoča boljše pospeške pri nizki porabi goriva. Ta sodobni mestni skuter v kategorijo za začetnike prinaša vrhunski slog, ki ga odlikujeta dinamičen videz in vrhunske specifikacije (vključno s sistemom ABS). Nov skuter NMAX – vožnja, ki spremeni življenje.


Najsodobnejši slog za najnižjo ceno

Ta vrhunski mestni skuter za začetnike združuje odzivne zmogljivosti in optimalno porabo goriva ter dinamično zasnovo in vsakdanjo praktičnost. Kompaktna in športna šasija zagotavlja stabilno vodljivost in odlično okretnost. Nov 4-taktni 125 cm3 agregat ima nastavljivo delovanje ventilov (VVA) z učinkovitim sistemom vbrizgavanja goriva, ki zagotavlja izjemne pospeške z nizko porabo goriva. Kolutne zavore premera 230 mm so opremljene s sistemom ABS kot serijsko opremo za zanesljivo zaviranje ter 13-palčnimi kolesi in širokimi pnevmatikami za odličen oprijem na cestišču. Z veliko prostora za sedenje in noge pa sodobni in funkcionalni skuter NMAX zagotavlja izjemno udobje za dva vse dni v tednu.

 

 

Nov 125 cm3 tekočinsko hlajen agregat SOHC

Novo zasnovan agregat omogoča športne zmogljivosti z manjšo porabo goriva in nižjo stopnjo emisij. S pomočjo Yamahine nove zasnove za boljšo učinkovitost in manjšo izgubo moči, kompakten 4-taktni tekočinsko hlajen 125 cm3 agregat zagotavlja visoko stopnjo navora z izjemnimi zmogljivostmi.

 

Nastavljivo delovanje ventilov za izjemne pospeške

Nov sistem nastavljivega delovanja ventilov (VVA) je ključna značilnost, zaradi katere skuter NMAX odlikujejo odlične športne zmogljivosti. 4-ventilska glava z odmično gredjo zagotavlja učinkovitejše delovanje agregata pri nizki in visoki hitrosti, kar omogoča boljše pospeške pri vseh vrtljajih in optimalno porabo goriva.

 

Športna in lahka šasija

Model NMAX ima izredno močan in lahek cevast okvir, ki je zasnovan za športno vožnjo in stabilno vodljivost s preprostim manevriranjem. Šasija izjemnih specifikacij z zadnjim vzmetenjem z dvojnimi blažilniki ter vrhunskimi teleskopskimi sprednjimi vilicami poskrbi, da vi in vaš potnik vedno potujete udobno.

 

Dinamičen slog

Z dinamičnim slogom in izredno kakovostno izdelavo prinaša novi športni model NMAX v kategorijo mestnih skuterjev za začetnike drzen in sodoben videz. Najpomembnejše značilnosti so aerodinamično ohišje z značilnimi ukrivljenimi oblikami, dvodelne sprednje luči ter vpadljiv sprednji blatnik.

 

Serijsko nameščen sistem ABS s kolutnimi zavorami premera 230 mm

Model NMAX je prvi skuter v tem razredu s serijskim sistemom ABS in je zato vrhunski model za začetnike – idealen pa je tudi za bolj izkušene voznike. Ta lahki skuter je opremljen s kolutnimi zavorami premera 230 mm na sprednjem in zadnjem kolesu, kar vam omogoča samozavestno vožnjo in nadzor.

 

Kompakten, vendar prostoren

Kompakten skuter NMAX boste lahko parkirali tudi na najožjem parkirnem mestu. In čeprav je navzven majhen, je hkrati izjemno udoben, saj nudi veliko prostora za noge in potnika. Stopničasto oblikovan dvojni sedež je zasnovan tako, da nudi visoko stopnjo udobja, poleg tega pa vsebuje prostor za shranjevanje, ki je primeren za čelado ali prtljago.

 

 

 

Podrobnosti

 • Mestni skuter za začetnike vrhunske kakovosti
 • Zmogljiv 4-taktni 125 cm3 tekočinsko hlajen agregat SOHC
 • Nastavljivo delovanje ventilov za izjemne pospeške
 • Optimalna poraba goriva: 45,7 km/liter s ciklom WMTC (svetovni preskusni cikel za motorna kolesa)
 • Kompaktna šasija za športno upravljanje
 • Izjemna stabilnost in odlična okretnost
 • Sistem ABS kot serijska oprema s prednjimi in zadnjimi kolutnimi zavorami premera 230 mm
 • Velik prostor za noge
 • Prostoren predal pod sedežem za shranjevanje čelade
 • Športen aerodinamičen oklep
 • 13-palčna kolesa s pnevmatiko profila 130 mm
 • LED-luči in LCD-instrumenti

 

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

 Specifikacije

Agregat G125YM

Tip agregata Eno valjni, Tekočinsko hlajen, 4-taktni, SOHC, 4-ventilski
Prostornina 125ccm
Vrtina x gib 52,0 mm x 58,7 mm
Kompresijsko razmerje 11,2 : 1
Maksimalna moč 9,0 kW @ 7.500 obr/min
Največji navor 11,7 Nm @ 7.250 obr/min
Sistem podmazovanja Mokro korito
sokrba z gorivom Vbrizg goriva
Sistem vžiga TCI
Zagon Električni
Prenos jermenski avtomatski

 

Šasija G125YM

Sistem prednjega vzmetenja Teleskopske vilice
Prednji hod vzmetenja 100 mm
Sistem zadnjega vzmetenja Nihajna enota
Zadnji hod vzmetenja 90 mm
Prednja zavora Hidravlični enojni disk, Ø 230 mm
Zadnja zavora Hidravlični enojni disk, Ø 230 mm
Prednja pnevmatika 110/70-13
Zadnja pnevmatika 130/70-13

 

Dimenzije G125YM

Skupna dolžina 1.955 mm
Skupna širina 740 mm
Skupna višina 1.115 mm
Višina sedeža 765 mm
Medosovinski razmak 1.350 mm
Najmanjša oddaljenost od tal 135 mm
Skupna teža (s polnimi
rezervoarji)
127 kg
Prostornina rezervoarja za gorivo 6,6 L