yamaha_265286_2013_yam_aer50n_eu_mbl2_act_001_sqthb100.jpeg
Aerox R Naked

 

Opis

Aerox R Naked 2013

Privlačen mestni skuter s pridihom edinstvenosti.

Mestna vožnja bo sedaj veliko bolj zabavna z novim skuterjem Aerox R Naked. S tem skuterjem boste veliko lažje prišli do cilja - nič več čakanja na avtobus ali zastojev na cesti. Sedaj boste opazni in stilski ter nekaj posebnega.

Popolnoma nov skuter Aerox R Naked z ogrodjem razreda Super-sport brez dodatkov ter izpostavljenimi ročicami in instrumentalno ploščo bo poskrbel za pravi užitek in popolno svobodo. Ni boljšega načina za vožnjo po mestu ali podeželju.

Aerox R Naked je opremljen s tekočinsko hlajenim, 2-taktnim, 49 ccm agregatom z visokimi vrtljaji, ki omogočajo izjemno odzivno pospeševanje, da boste ob zeleni luči speljali prvi. Aerodinamično ogrodje, ki je zasnovano po zgledu R-serije, vedno privablja mnoge poglede. 49 ccm skuter je s svojo lahko šasijo, 13-palčnimi liti platišči, disk zavorami premera 190 mm in vrhunskim sistemom vzmetenja vedno pripravljen na akcijo.

 

Dirkalna stilska zasnova in vznemirljiv 2-taktni agregat

Veste, kaj vam je všeč in kaj hočete. Obiščite svojega Yamahinega trgovca in si oglejte najnovejši model skuterja Aerox R Naked. Prepričani smo, da vas bosta očarala njegov radikalen videz in šasija z izjemnimi specifikacijami. Aerox R Naked bo z drznim dirkalnim stilom in poskočno močjo 2-taktnega agregata zavladal ulicam!

 

Izpostavljeno krmilo zagotavlja zabavno vožnjo

Izpostavljeno krmilo dodatno poudarja športni duh novega 49ccm Aerox R Naked ter ponuja še pristnejši in natančnejši občutek stika s cesto. Kompaktna digitalna instrumentalna enota s širokim naborom opozorilnih lučk dopolnjuje minimalistični videz skuterja.

 

Poskočen in zmogljiv 2-taktni skuter z načinom "obrni in odpelji"

Nov model Aerox R Naked je izjemnega videza, nudi odličen občutek in omogoča vožnjo, kot jo lahko le 2-taktni skuter! Najstniki po vsem svetu bodo navdušeni nad silovito močjo tekočinsko hlajenega, 49ccm 2-taktnega agregata nove generacije. Prav nič se ne more kosati z njim: izjemno odzivno pospeševanje in popolno doživetje vožnje, kar obožujejo vsi navdušeni motoristi.

 

Splošno visoke specifikacije

Skuter v stilu razreda Super-sport nima le privlačnega videza, ampak vključuje tudi visokotehnološko opremo, kot je popolnoma nova digitalna instrumentalna enota na izpostavljenem krmilu. Skuter je izdelalo podjetje Yamaha, zato ste lahko prepričani, da se zaradi kakovosti in zanesljivosti uvršča na sam vrh najboljših športnih skuterjev.

 

Odlično vodljiva športna šasija

Za upravljanje izjemno odzivnega 2-taktnega, 50ccm agregata smo skuter Aerox R Naked opremili s kompaktnim in trdnim cevastim športnim okvirjem. Aerox R Naked ima lahko šasijo s hidravličnimi teleskopskimi prednjimi vilicami in robustnim zadnjim vzmetenjem, kar omogoča preprosto upravljanje ter okretno in živahno športno vožnjo.

 

Lahka platišča z disk zavorami premera 190 mm

Aerox R Naked ima 13-palčna lita platišča za manjšo nevzmeteno težo, ki zagotavlja zanesljivo in odzivno vzmetenje. Široka zadnja pnevmatika dimenzij 140/60-13 in sprednja pnevmatika dimenzij 130/60-13 poskrbita za odličen oprijem. Prednje in zadnje disk zavore velikega premera 190 mm vozniku skuterja Aerox R Naked omogočajo zanesljivo ustavljanje in nadzor.

 

Praktičnost za vsak dan

Torej, to je eden izmed najprivlačnejših modelov na cesti v tem trenutku. To pa še ne pomeni, da se morate odreči vsakodnevni praktičnosti. Pod sedežem je predal za čelado, nov dvojni sedež pa omogoča športno držo ali sproščeno vožnjo. S 7-litrskim rezervoarjem za gorivo se lahko odpravite na dolgo pot brez skrbi.

 

 

  • Športni skuter z izjemnimi specifikacijami
  • Tekočinsko hlajen 49 ccm, tekočinsko hlajen agregat
  • Ogrodje razreda Super-sport brez dodatkov
  • Izpostavljeno krmilo s kompaktno instrumentalno ploščo
  • Športna šasija za natančno vodljivost
  • Lahka platišča z disk zavorami premera 190 mm
  • Predal po sedežem za shranjevanje čelade
  • Nov dvojni sedež z nastavitvijo položaja za športno vožnjo
  • 3 LETA GARANCIJE

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina49cc
Hlajenje motorjaZračno hlajenje
Tip motorja2-taktni
Kompresijsko razmerje10.2:1
Največja moč1,61 kW @ 6750 rpm
Največji navor2,46 Nm @ 4500 rpm
MazanjeAvtomatično mešanje
Uplinjene/Dovod gorivaElektronski vbrizg goriva
SklopkaAvtomatična centrifugalna
VžigElektronski CDI
Sistem vžigaElektronsko in nožno
PogonAvtomatični jermenski prenos
Rezervoar za gorivo5,5 litra

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeHidravlične teleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNjihajna roka z mono hidrauličnim amortizerjem
Prednje zavoreDisk, 190 mm
Zadnje zavoreDisk, 110 mm
Prednja guma110/70-12
Zadnja guma130/70-12
Hod spredaj70 mm
Hod zadaj60 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina1,740 mm
Skupna širina675 mm
Skupna višina1,065 mm
Višina sedeža770 mm
Medosje1,210 mm
Najmanjša oddaljenost od tal132 mm
Suha teža76 kg