yamaha_270289_2013_yam_xcity250_eu_nm9_act_002_sqthb100.jpeg
X-City 250

Opis

X-City 250

Vodilni razred skuterjev v najboljši luči

Skuter X-City 250 z velikimi kolesi je pametna izbira za učinkovito vsakodnevno vožnjo. Priročen skuter za vsakodnevne vožnje poganja 4-taktni agregat, ki ne onesnažuje okolja in omogoča okretno ter udobno vožnjo. Ker je čas izjemno dragocen, je skuter X-City 250 prava rešitev, saj ima moč in zmogljivost, ki ga potrebuje učinkovito prevozno sredstvo.

Posebno velika kolesa omogočajo stabilno vožnjo in odličen oprijem, zmogljive prednje in zadnje disk zavore pa nadzorovano zaviranje. Zmogljiv, tekočinsko hlajen, 250 ccm, 4-taktni agregat z vbrizgavanjem goriva poskrbi za odzivno delovanje skuterja in je prijazen do okolja ter vaše denarnice.

Skuter X-City izstopa predvsem po dovršenih oblikovalskih potezah, kot je elegantna instrumentalna plošča, prilagodljiv vetrni ščit in stilska zasnova prednjega dela. Je vrhunski mestni skuter, saj ima posebej oblikovan dvojni sedež, veliko prostora za shranjevanje in držala za sopotnika.

 

Izjemno odziven 250 ccm agregat

Skuter X-City 250 se odziva natanko takrat, ko si to želite. Tekočinsko hlajen, 4-taktni agregat z vbrizgavanjem goriva, učinkovito izkorišča velik navor že pri nizkih vrtljajih. Izjemno odzivno delovanje pri vseh vrtljajih poskrbi za nizko in izjemno učinkovito porabo goriva, ki povzroča le zelo nizke emisije izpušnih plinov.

 

Zaščitni prednji oklep skuterja in nastavljiv vetrni ščit

Skuter X-City 250 ne pozna popuščanja, ko gre za zaščito pred zunanjimi vplivi. Po višini nastavljiv vetrni ščit se upira vetru in dežju ter vozniku omogoča prijetno vožnjo. Skupaj z zaščitnim oklepom pa poskrbi, da na cilj prispete tako urejeni kot ste zapustili svoj dom.

 

Velika kolesa za nadzorovano upravljanje

Veliko 16-palčno prednje in 15-palčno zadnje kolo skuterja X-Citx 250 vedno poskrbita za prijetno in udobno vožnjo. Izvrsten oprijem skuterja X-City 250 skupaj z nizkim sedežem, odzivnim vzmetenjem in velikimi disk zavorami zagotavlja stabilno in okretno vožnjo ter odlično vodljivost ne glede na razmere na cesti.

 

Zmogljive disk zavore

Velike ter zmogljive prednje (270 mm) in zadnje (240 mm) disk zavore poskrbijo za nadzorovano zaviranje. Odzivno prednje vzmetenje teleskopskih vilic skupaj z zadnjo nihajno roko ublaži vožnjo po neravnem cestišču in tako omogoča največjo mero udobja.

 

Sedež za lažji dostop

Ergonomsko oblikovan sedež skuterja X-City 250 vedno poskrbi za udobno vožnjo tako za voznika kot sopotnika. Ker je sedež dovolj nizek, lahko z lahkoto položite noge na tla, kar je idealno za vožnjo v prometu s pogostim ustavljanjem, s tem pa omogoča tudi stabilnejšo držo med vožnjo. Tako je vodljivost skuterja še enostavnejša.

 

Praktični dodatki

Predal pod sedežem je dovolj velik za shranjevanje čelade ali poslovnega kovčka kakor tudi pomembne dokumente. Spredaj se nahaja še stilski in prostoren dodatni predal za shranjevanje, ki ga lahko zaklenete. Elegantna instrumentalna plošča vam posreduje pomembne podatke, močne dvojne prednje in zadnje luči pa poskrbijo za samozavestno vožnjo podnevi in ponoči.

 

Velik rezervoar za gorivo

X-City 250 ni primeren samo za vožnjo po mestu. Pripravljen je tudi, da vas zapelje na razburljiva potepanja izven mesta. Ima velik 10.5-litrski rezervoar za gorivo, zato se vam na daljših potovanjih ni treba pogosto ustavljati in lahko popolnoma uživate v vožnji.

 

 

 

 • Odziven, 4-taktni, 250 ccm agregat z vbrizgavanjem goriva
 • Izjemno stilska in kompaktna šasija
 • Oblika sedeža za enostaven dostop in veliko udobje
 • Zmogljive disk zavore spredaj in zadaj
 • Velika 16-palčna pnevmatika spredaj in 15-palčna zadaj
 • Nastavljiv prednji vizir po višini
 • Serijsko opremljen s prtljažnikom zadaj
 • Velik shranjevalni prostor pod sedežem in pri kolenih
 • Sodobna in elegantna instrumentalna plošča iz aluminija
 • Velik rezervoar za gorivo
 • 3 LETA GARANCIJE

 

 Pošljite povpraševanje

 

 

Specifikacije

MOTOR

Prostornina249.78 ccm
Hlajenje motorjaVodno hlajenje
Tip motorja4-taktni, enovaljni
Kompresijsko razmerje10.0 ± 0.4:1
Največja moč15.6 kW @ 7,500 rpm
Največji navor21.5 Nm @ 5,800 rpm
MazanjeOljna črpalka
Uplinjene/Dovod gorivaVbrizg goriva
SklopkaSuha avtomatična
VžigV jermen
Rezervoar za gorivo10,5 litrov

ŠASIJA

Prednje vzmetenjeTeleskopske vilice
Zadnje vzmetenjeNjihajna roka
Prednje zavoreDisk, FI 270mm
Zadnje zavoreDisk, FI 240mm
Prednja guma120/70-16
Zadnja guma140/70-15
Hod spredaj100 mm
Hod zadaj105 mm

DIMENZIJE

Skupna dolžina2175 mm
Skupna širina785 mm
Skupna višina1460 mm
Višina sedeža790mm
Medosje1470 mm
Najmanjša oddaljenost od tal165 mm
Suha teža165 kg